Annonce
Videbæk

Harmonika- og Musikfestival aflyses

Årets harmonikafestival i Videbæk er aflyst. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Videbæk: På grund af covid-19 ser Videbæk Harmonikaklub sig nødsaget til at aflyse Videbæk Harmonika- og Musikfestival 2020. Aflysningen sker for at kunne give deltagerne svar på det praktiske.

- Vi har fulgt udviklingen tæt - vendt og drejet alle muligheder og konsekvenser - og trukket den så længe, vi kunne. Selv om Danmark lukkes op efter 13. april, er vi så langt henne, at vi ikke kan nå at blive klar. Vi har fået henvendelser fra musikere, der skal bestille eller afbestille værelser, og de har krav på et svar, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Festivalen ville have tiltrukket omkring 1000 musikere og gæster, de fleste i en alder, hvor de er i risikogruppen for coronavirus.

- Vi kan og vil ikke være medvirkende til, at disse bliver syge - derfor vælger vi at aflyse. Vi skal helt hen på den anden side af sommerferien, hvor vi vil mødes for at tale om eventuelt at lave noget alternativt, slutter pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Pludselig kunne der alligevel udstykkes: Sælger føler sig snydt for halvanden million i sommerhushandel

Annonce