Annonce
Tarm

Har du skjulte skatte? Så vil TV2 Fri gerne se dig til Markedsdage i Tarm

Markedschef Otto Poulsen glæder sig over, at TV2 Fri har valgt Markedsdage i Tarm til serien Skjulte skatte. Arkivfoto: Mads Dalegaard
TV2s livsstilskanal kommer til Markedsdage i Tarm den 7. august. Markedschefen er stolt, for det er god reklame for markedet.

TARM: I Danmark er der nok af markeder at vælge imellem, hvis man vil lave et TV-program, men TV2 Fri har altså valgt Markedsdage i Tarm til en ny serie af Skjulte skatte.

Her kan man komme med en ting, som man gerne vil have vurderet, og muligvis bliver det solgt.

Ved markedet onsdag den 7. august kommer TV-holdet, og det er en glad markedschef Otto Poulsen, der har fået aftalen i hus. Det passer nemlig perfekt ind i markedets koncept om at adskille sig fra de gængse markeder.

- Det er jeg da grow' stolt af. Vi knokler jo for at lave et godt marked med identitet. Vi vil ikke have tivoli og larm, og som nogle sagde til mig: Man kan nærmest blive helt afstresset af at gå her, og det er jo godt i dette pressede samfund, siger Otto Poulsen.

TV2 Fri, der er TV2s livsstilskanal, skal bruge tre dage på at lave programmet. Dagen før kommer holdet og stiller et telt på 140 kvadratmeter op, hvor optagelserne skal foregå. Det gør de dagen efter, og den tredje dag skal det hele pilles ned igen.

- Det giver jo noget mere leben og virak, men det er jo fed reklame, konstaterer Otto Poulsen.

Annonce

Ting med særlig historie

For at komme med i programmet, skal man henvende sig til produktionsselskabet Blu. Forudsætningen er, at man har en ting, som man gerne vil have vurderet af fem passionerede købere, og som man muligvis vil sælge. Redaktionen vælger blandt de indkomne forslag, og herefter bliver de udvalgte bedt om at møde op til optagelsen.

- Det kan være alt fra en gammel Fiat 500, Preben Elkjærs shorts fra 1984, Coca Colas 100 års jubilæumsflaske til Mogens Lassens Foldestol eller andre genstande med en særlig historie, skriver TV2 på sin hjemmeside.

TV2 Fri besøger i alt fire markeder. Otto Poulsen fortæller, at det er TV2 Fri, der selv har henvendt sig om besøget. Da Tarm Handelsstandsforening forelagde ham ideen, syntes han at den var god. Forudsætningen var bare, at markedet ikke skulle få mere arbejde ud af det end nødvendigt, og lige nu regner Otto Poulsen på, hvor meget ekstra mandskab af frivillige, der skal bruges til dagen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Julehjælpen rykker ud i de næste uger

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

112

Hvide Sande-fiskere reddet fra brændende kutter

Annonce