Annonce
Skjern

Har du glemt blomster på jeres bryllupsdag - fortvivl ikke - gå til Lenes blomster

Med mobilnummer og Mobilpay sørger Lenes Blomster for buketter udenfor åbningstid.

Skjern: Har du glemt jeres bryllupsdag, skal du pludselig besøge svigermor eller har du pludselig brug for en værtindegave, så er det surt, hvis blomsterbutikken er lukket.

Fremover vil Lenes Blomster i Skjern-centret holde døgnåbent, så kunderne kan få dækket deres blomster og gavebehov.

- Vindfanget ud mod Bredgade vil være låst udenfor normal åbningstid, men ved at sende en SMS til et bestemt nummer, får man en kode tilbage, som man så kan taste ind og dørenes åbnes. Indenfor står et udvalg af gaver og buketter med priser, som folk kan betale over Mobilpay, fortæller Lene Juhl Jensen, indehaver af Lenes Blomster.

Det hele står forklaret på et skilt. Her står også, at folk skal regne med, at de af sikkerhedshensyn bliver videofilmet undervejs.

- Det har da kostet nogle penge at indkøbe systemet, men nu må vi se, om kunderne tager det til sig, siger Lene Juhl Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce