Annonce
Ringkøbing-Skjern

Har du dårlig internetforbindelse: Bredbåndspulje og kommunalt tilskud kan være genvej til at få hul igennem

Der er udsigt til bedre bredbåndsforbindelser til de husstande, som får del i den nationale bredbåndsforbindelse. Den kan søges nu, og kommunen lægger 1000  kroner pr. husstand oveni, hvis det lykkes. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ringkøbing-Skjern: 1471 husstande i Ringkøbing-Skjern har så elendig en bredbåndsdækning, at de kan søge den statslige bredbåndspulje.

Samtidig har økonomiudvalget netop besluttet at fortsætte med at yde 1000 kroner i tilskud pr husstand. Det skete også i 2018, 2019 og 2020.

Den økonomiske håndsrækning til udrulning af bredbånd kan ikke søges af enkeltadresser, men hvis flere slår sig sammen, kan de søge tilskud til et fælles projekt.

Annonce

- Hvis man bor i et landområde med utilstrækkelig internetforbindelse, kan jeg kun opfordre til, at man går sammen og i fællesskab med naboerne får kigget nærmere på, hvordan man kan få tilskud til et lokalt bredbåndsprojekt.

Der er afsat 100 millioner til bredbåndspuljen i 2021. Interesserede kan se, om de er berettiget til at søge på Energistyrelsens hjemmeside.

I alt har 967 adresser i Ringkøbing-Skjern gennem tiden fået 23,3 millioner fra bredbåndspuljen.

Ansøgere kan forvente at få svar på fra den nationale bredbåndspulje i december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce