Navne

Handicappris til engagerede trampolin-instruktører

De frivillige fra VGF 89 var sammen med nogle af de børn, der har glæde af deres indsats, da prisen blev uddelt i Byrådssalen. Prisen består af et diplom og en skulptur. Privatfoto

Holstebro: Teamet, der hver mandag træner trampolinbørn med spastisk lammelse, er årets modtagere af Holstebro Handicappris 2018.

CP-Trampolinholdet i Vestjysk Gymnastik Forening 89 samler hver mandag eftermiddag børn med Cerebral Parese (spastisk lammelse) i trampolinspring på Idrætsefterskolen Lægården.

Lederne får prisen for at skabe et frirum og et unikt fællesskab for børn med særlige behov gennem motion og sved på panden, og deres indsats er så værdsat, at teamet blev foreslået af ikke mindre end tre forskellige indstillere. Blandt andre Lotte Vejsgård, som i sin indstilling til prisen skriver:

"På holdet får børnene en god mulighed for at få pulsen op, sved på panden, et sug i maven og et godt grin uanset funktionsniveau."

Holstebro Kommunes Social og Sundhedsudvalg begrundede tildelingen af prisen:

"Selv om børnene har forskellige funktionsnedsættelser, så har teamet og deres instruktører skabt et unikt fællesskab børnene imellem, ligesom aktiviteten styrker børnenes funktionsniveau."

0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande