Annonce
Ringkøbing

Handelstandsforeningen netværkede hos Stauning Whisky

Der blev fortalt om Stauning Whisky og vist rundt i anlægget. Privatfoto

Ringkøbing: Tirsdag 12. november samledes 140 medlemmer af Ringkøbing Handelstandsforening hos Stauning Whisky.

Formålet var hyggelig networking samt at give handelstandsforeningens mange forskellige medlemmer mulighed for at lære af hinanden.

- Det var en fantastisk aften, der havde til formål dels af blive klogere på måden, hvorpå Stauning Whisky arbejder med produktudvikling og branding, og en aften, hvor vores medlemmer kunne networke under hyggelige former, og begge dele var en succes, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen i en pressemeddelelse fra handelstandsforeningen.

Arrangementet sluttede af med smagsprøver på de ædle varer fra Stauning Whisky, inden deltagerne blev hentet i bus.

/cak

Annonce
Der blev netværket og smagt på kryds og tværs. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce