Annonce
Læserbrev

Handelsforening: Vi ønsker at bevare Skjern midtbys unikke præg

Annonce

Læserbrev: Forleden havde vi i Skjern Handelsforening arrangeret en dialogaften med butiksejerne om, hvordan vi kan trække på fælles hammel for at udvikle vores butiksliv.

Én af aftenens indlægsholdere var Per Thye Rasmussen fra Dansk Erhverv. Han kom med mange højaktuelle emner, der skal arbejdes videre med. Et af hans input var vigtigheden af, at de, der besøger byen, ikke mødes af lappeløsninger, men får oplevelsen af en by, der har sit eget unikke særpræg.

Skjern midtby har i dag sit helt eget unikke særpræg med den sammenhængende flise- og chaussestensbelægning på torve, pladser, fortove og kørebane overalt i midtbyen. Det ønsker vi selvfølgelig at bevare, så vi på denne unikke måde adskiller os fra mange andre handelsbyer.

Derfor bliver vi nervøse, når kommunen fremlægger et forslag om at lave et forsøg med brun asfalt på en 60 meter strækning af Bredgade. Årsagen til forsøget er, at kommunen ønsker at reparere flisebelægningen ud for Fakta, så den midlertidige reparation med sort asfalt forsvinder. Vi ønsker også, at den sorte asfalt forsvinder, men ønsker den erstattet, så vi kan bevare byens unikke særpræg med en kombination af flise- og chaussestensbelægning.

Vi ved, det er en løsning, som også Skjern Udviklingsforum har foreslået kommunen, og vi ved, at det er en løsning, som Skjern-Tarm Håndværker- og Industriforening bakker op om.

Kære Kommune. Vi håber derfor, at I vil ændre lappeløsningen med den brune asfalt til en kombineret flise- og chaussestensbelægning, så vi også fremover kan fastholde midtbyens unikke særpræg.

Skjern Handelsforening er ikke tilfredse med Ringkøbing-Skjern Kommunes løsningsforslag på huller i asfalten foran Fakta i Skjern. I stedet for brun asfalt ønsker man sig fliser og chaussestensbelægning. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Piloten landede som præst

Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Skjern

Bar, sognegård og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Annonce