Annonce
Skjern

Handelsforening løber ingen corona-risiko: Open By Night i Skjern aflyst

Bychef Mette Christensen skal nu i gang med at aflyse de aftaler, der er indgået med kunstnerne til Open By Night i Skjern. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

SKJERN: Fredagens pressemøde med statsministeren fik Skjern Handelsforening til at tage en hurtig beslutning: Den kommende uges Open By Night, der skulle have været holdt på fredag den 25. september, blev aflyst.

- Efter pressemødet var vi ikke i tvivl om, at fredagens Open By Night måtte aflyses. Vi har siden marts fulgt retningslinjerne til hvert arrangement. Vi er vores ansvar bevidst. Derfor er Open By Night fredag den 25. september til klokken 22.00 også aflyst. Det er ærgerligt. Men sikkerheden frem for alt, siger bychef Mette Christensen i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Nu venter der hende en travl fredag aften og lørdag. For alle kunstnere skal have orientering og de mange workshop skal aflyses.

- Vi er kede af det. For vi var virkelig stolte af det program, Skjern Handelsforening har sammensat med Gentænk Skjern gruppen, Kunst & Kultur. Heldigvis kan vi putte programmet i skuffen og hive det op, så snart corona tillader det, siger Mette Christensen.

Butikkerne lukker til normal fredags-lukketid fredag den 25. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce