Annonce
Ringkøbing

Han mistede sin ring for 11 år siden: Rette ejermand er fundet

Et af i alt fire fotos på Viki Langkjær Kamps Facebook-opslag viser den guldring, hun forleden fandt dybt nede i bunden af en halvgammel autostol. Privatfoto  
Det gav genlyd på Facebook, da Viki Langkjær Kamp fra Lem fortalte, at hun havde fundet en guldring i bunden af en gammel autostol.
Annonce

Lem: Da Viki Langkjær Kamp fra Lem mandag aften skrev et opslag på Facebook for at fortælle, at hun havde fundet en guldring i bunden af en gammel autostol, kom der straks gang i jungletrommerne.

Opslaget er siden delt flere end 7600 gange, og det har nu givet det ønskede resultat, da ringens rette ejermand er fundet. Han er kollega med Viki Langkjær Kamps mand, der er ansat på Lind Jensens Maskinfabrik i Højmark.

- Han har manglet ringen i 11 år, og han har hørt meget for det gennem årene, siger Viki Langkjær Kamp.

Ringens herre er i øjeblikket på ferie, og efter så lang ventetid klarer han nemt yderligere 14 dage, forlyder det:

- Han har skrevet til min mand og bedt ham om at tage den med på arbejde efter sommerferien, tilføjer Viki Langkjær Kamp.

Annonce

100 kommentarer på Facebook

Den 37-årige kok var ret overbevist om, at det var hende, der for tre-fire år siden havde købt den brugte Römer King-autostol, men da Viki Langkjær Kamp intet erindrede om handlen - og dermed en mulig identitet på sælgeren - valgte hun altså at gå via det sociale medie.


Så kan Facebook bruges til noget. Jeg synes, det er imponerede.

Viki Langkjær Kamp


I dag står det klart, at det var hendes ægtemand, der i sin tid købte stolen af en arbejdskollega:

- Så kan Facebook bruges til noget. Jeg synes, det er imponerede, siger Viki Langkjær Kamp om sit opslag, der har affødt omkring 100 kommentarer.

I opslaget undlod Viki Langkjær Kamp at oplyse den eksakte dato i ringens inskription, men hun fortalte, at årstallet var 2007, og at navnet på den udkårne kvinde er Heidi.

Viki Langkjær Kamp fandt ringen, da hun var i gang med en grundig rengøring af autostolen, som hun nu er klar til at sælge videre.

Hun kan godt se det sjove i, at hun følte sig sikker på, at hun selv havde købt stolen dengang for tre-fire år siden:

- Nu kan jeg bedre forstå, at jeg ikke kunne huske noget om det ...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce