Annonce
Vestjylland

Han har haft mange kasketter i banken

Carsten Anderson, Vestjysk Bank. Foto: Stefan Steinn
Udviklingschef Carsten Anderson havd 25 års jubilæum i Vestjysk Bank
Annonce

Udviklingschef, Carsten Anderson, kunne fredag den 21. august fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank.

Carsten blev ansat 21. august 1995 i daværende Nordvest Bank, som senere blev til Vestjysk Bank, efter at have afsluttet sin uddannelse som Cand. Merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle være så mange år det samme sted. Det har bestemt aldrig været meningen. Men årene er gået hurtigt, og banken har aldrig stået stille, så jeg har haft 25 spændende og lærerige år, fortæller Carsten Anderson og tilføjer:

- Udviklingen er gået stærkt, og vi har gjort, hvad vi kunne for at følge med. Dengang jeg startede, var tingene mere simple, og det, vi brugte to dage på dengang, løser vi i dag på et par timer, smiler Carsten.

Annonce

Mange kasketter

Carsten har altid haft mange forskellige kasketter i banken. I dag sidder han i Vestjysk Banks koncept og salgsafdeling som udviklingschef, men har gennem årerne haft mange forskellige arbejdsområder og har løbende kunnet udvikle og dygtiggøre sig gennem kurser og uddannelser.


Udviklingen er gået stærkt, og vi har gjort, hvad vi kunne for at følge med. Dengang jeg startede, var tingene mere simple, og det, vi brugte to dage på dengang, løser vi i dag på et par timer

Carsten Anderson, jubilar


- Der har hele tiden være nye udfordringer, og jeg har løbende haft mange forskellige funktioner og arbejdsområder i banken. Jeg har både været i kredit, i marketing, pensionsansvarlig, og de seneste år i udvikling og koncept og salg. Jeg trives med, at der altid er opgaver og udfordringer at løse. Mine spidskompetencer er bestemt ikke administration og drift, så heldigvis har jeg igennem årene arbejdet med ting, jeg har kunnet se mig selv i – og været god til, siger Carsten med et smil.

En anden årsag til de mange år i banken er ifølge Carsten også den høje grad af frihed under ansvar, fleksibilitet og fokus på, at der er plads til forskellighed.

- Vi har en rigtig god arbejdsplads. Vi har i vores afdeling mange forskellige kompetencer og supplerer hinanden rigtigt godt. Det er et stort plus, for det er den bedste måde at få løst opgaverne på, slutter Carsten.

Annonce

Aktiv fritid

Carsten Anderson bor i Lemvig med sin kone, Jeanette, og parrets to store børn, Johan på 16 og Signe på 19 år.

Efter arbejdstid og i weekenden snører Carsten gerne løbeskoene og tager en tur ud i Klosterheden, hvor han sørger for, at stierne ikke gror til. Desuden nyder han et godt måltid mad og et godt glas vin, og er i øvrigt en af pionererne bag Lemvig Vinlaug, hvor han er kasser.

Ligesom i arbejdsregi kan Carsten også godt lide udfordringer i fritiden, hvilket senest har ført ham til Tanzania, hvor han sammen med nogle venner har besteget Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Carsten fejrer jubilæet med morgenkaffe for kollegerne i banken på fredag den 21. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce