Annonce
Videbæk

Halv pris gavner Jyllands Park Zoo: - Vi henter lidt af det tabte hver eneste dag

Dyrene i Jyllands Park Zoo har rigeligt at kigge på i disse dage, hvor gæsterne ankommer til dyreparken i hobetal. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Dyreparken i Haunstrup har rygende travlt, blandt andet fordi billetpriserne er blevet halveret på grund af Folketingets sommerpakke. Indehaver Ove Nordestgaard håber at indhente det tabte ved desuden at forlænge sæsonen med over en måned.
Annonce

Haunstrup: I modsætning til tidligere på året er der ikke noget at klage over i Jyllands Park Zoo, hvor medarbejderne i disse dage skal løbe ekstra stærkt for at følge med de mange gæster, der besøger dyreparken i Haunstrup.

Den seneste uge var der 20 procent flere gæster end samme uge sidste år.

- Vi har rigtig travlt, og det har vi de næste tre uger. Hver eneste dag er bedre end sidste år, så vi har ikke noget at klage over, siger Zoo-indehaver Ove Nordestgaard.

Han har flere gange konstateret, at både den store parkeringsplads og reserveparkeringspladsen ved dyreparken har været fyldt af  biler på stribe med meget lidt mellemrum mellem sig, og det betyder, at parken er fyldt.


Vi er bagefter, fordi vi åbnede senere, så vi er ikke med endnu. Men dagene er bedre end sidste år, så vi henter lidt af det tabte hver eneste dag. Vi kan måske indhente det hele ved, at vi har efterårsferien med. Det skulle ikke undre mig, men vi er ikke dem, der sælger skindet, før bjørnen er skudt.

Ove Nordestgaard, indehavner


- Så er vi fyldt, og så er der lukket, siger Ove Nordestgaard, der fortæller, at tirsdag, onsdag og torsdag er de mest travle dage i den zoologiske have.

Han forventer derfor også, at parkeringspladserne bliver fyldte de dage i de kommende uger.

Annonce

Halv pris fylder parken

Der er flere årsager til, at parken er mere fyldt end normalt. En af årsagerne er, at et flertal i Folketinget har sat 700 millioner kroner af til en sommerpakke, som blandt andet har betydet, at man fra den 27. juni og frem til 9. august kun skal betale halv pris på indgangsbilletterne til Jyllands Park Zoo.

- Der er ingen tvivl om, at det gør, at folk kan komme rundt til lidt flere steder - også de, der ikke har så mange penge, kan opleve noget mere. Jeg tror, at alle har travlt. Det er vist generelt, for der er flere danskere, og der er flere, der prøver flere ting på grund af sommerpakken, og så hjælper det også, at der ikke har været strandvejr, siger Ove Nordestgaard.

Parken kunne på grund af coronanedlukningen først åbne for sæsonen den 22. maj, som var mere end en måned senere end planlagt. Af den grund har parken valgt at forlænge sæsonen med mere end en måned i den anden ende, så parken nu holder åbent til og med efterårsferien i uge 42.

- Vi er bagefter, fordi vi åbnede senere, så vi er ikke med endnu. Men dagene er bedre end sidste år, så vi henter lidt af det tabte hver eneste dag. Vi kan måske indhente det hele ved, at vi har efterårsferien med. Det skulle ikke undre mig, men vi er ikke dem, der sælger skindet, før bjørnen er skudt, siger Ove Nordestgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Annonce