Annonce
Mindeord

Høy M. Holm er død

Nekrolog: Henny Holm–Jørgensen, Skanderupgade 15. Skanderborg, har indsendt denne nekrolog over sin elskede bror Høy M. Holm:

Høy blev født i Nørhede 15. juli 1927, altså blev han nær de 92 år.

De årstal vil nok sige os, der ikke har rundet de 90 år, at det var da en pæn alder at sige farvel i, men jeg er sikker på, at Høy følte sig som en femogtyve årig, og havde forventet at blive 10 år ældre, som vores far blev.

Høy har været syg med lungebetændelse, som udartede sig i de sidste par måneder. Han har indtil da arbejdet sammen med sin ældste datter i eget ompolstringsfirma, hvor han kørte vestkysten af Californien tynd. Det var cafeterier og hoteller, han kørte ud til, for at få aftalerne i hus.

Høy talte og skrev et fejlfrit dansk, til trods for at han næsten ikke har været bosat herhjemme, siden han sejlede ud med Hospitalsskibet Jutlandia. Han sejlede ud med skibet to gange. Anden gang blev han i Korea i otte år, hvor han arbejdede for FN.

Han elskede USA, hvor han immigrerede til, men han glemte aldrig familien og venner i Danmark - herunder venner i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Høy blev derovre gift med svenske Inga-Brit og fik døtrene Monica og Eva.

Efter Inga-Brits død fandt han Nancy Goodfellow, som han fik 26 gode år sammen med.

Henny Holm-Jørgensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce