Annonce
Ringkøbing-Skjern

Høsten blev fejret med baller på halmen

Væggerskilde Kirke ligger midt i landbrugslandet og det var en snild sag for menighedsrådet at stable en udendørs halmkirke op til årets høstgudstjeneste. Foto: Søren Palmelund, JFM
Annonce

VÆGGERSKILDE: Corona er en forhindring, som skal overkommes. Og netop det gjorde man i Væggerskilde Kirke i weekenden, da høsten blev markeret.

Menighedsrådet skaffede små og store halmballer, fyldte krukker og mælkejunger med georginer og grene, dryssede røde æbler med let hånd og hyrede de lokale spillemænd. Septembers himmel var med på ideen, og alt blev bygget på en lørdag.

Lokale spillemænd sørgede for musik, da høsten blev markeret ved Væggerskilde Kirke ved Spjald. Præst Anne Hillgaard holdt gudstjenesten i den fint pyntede udendørs kirke. Foto: Søren Palmelund, JFM

Så da 80 børn og voksne mødte op søndag formiddag, ventede en smuk udendørs kirke til årets høstgudstjeneste, hvor budskabet var, at man tager imod Guds gaver ved at række dem videre.

Ved gudstjenesten blev der samlet 8910 kroner ind, som sendes videre til folk, der har brug for en håndsrækning både i Danmark og resten af verden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce