Annonce
Ringkøbing

Hør byrådet synge Kim Larsen

Ringkøbing-Skjern: Der er tradition for at indlede byrådsmøderne med en sang hentet i højskolesangbogen - men på byrådsmødet tirsdag måtte "Nu falmer skoven" vige for en sang af Kim Larsen.

Kristian Andersen var på forhånd sat til at finde en passende sang i Larsens omfattende repertoire og havde ladet valget falde på "Papirsklip".

Sangen rummer de smukke linjer "livet er langt, lykken er kort, salig er den der tør give det bort", samt de latinske ord ordene "domine et sanctus", som ifølge kristendemokraten Andersen betyder "herre og hellig".

Byrådsmedlemmerne leverede en absolut passabel udgave af "Papirsklip", flot ført an af Kristian Andersens fyldige baryton.

I øvrigt dukkede nationalskjalden op senere i debatten, da Pia Vestergaard (SF) sagde, at flere af lune Larsens strofer passede på årets budgetaftale.

- For år tilbage var "midt om natten" det tidspunkt, et budgetforlig var i hus på budgetkonferencen. Sådan er det heldigvis ikke mere, måske på grund af nogle konstruktive og mere reelle forhandlinger. Om vores budget så indeholder "det bedste til mig og mine venner" eller "vi blev blodbrødre og lovede hinanden troskab til evig tid", er nok for meget af det gode, men vi er stolte af de SF-aftryk vi fik med, sagde Pia Vestergaard.

Søren Elbæk (S) kunne også og rundede af med bemærkningen om, at budgetaftalen "har rum til, om ikke masser af succes, så nogen succes".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kontantløst samfund: En tur i biografen kostede samleren den bedste mønt - men pigen var køn

Annonce