Annonce
Vestjylland

Højskoleelever kender kvinden, der er forsvundet

Dette billede af 23-årige Karen Kubel Rolighed blev taget, da hun søndag eftermiddag gik ombord på færgen fra Rønne til Køge. Foto: Bornholms Politi
23-årige Karen Kubel Rolighed, der senest er set søndag eftermiddag, har været elev på Vestjyllands Højskole i Velling ved Ringkøbing.

Ringkøbing: Da eleverne på Vestjyllands Højskole i Velling klokken 11 onsdag formiddag blev samlet, skete det for - om muligt - at belyse sagen om 23-årige Karen Kubel Rolighed, der har været forsvundet siden i søndags.

- Vi har mange elever, der kender hende, og det er vi nødt til at forholde os til. Vi er nødt til at snakke med eleverne om det, siger Kristoffer Brun, der er kommunikationsmedarbejder og lærer på Vestjyllands Højskole.

Karen Kubel Rolighed startede som elev på højskolen i midten af september 2019, og hun var indskrevet til et 13 uger langt ophold.

Bornholms Politi udsendte tirsdag eftermiddag en efterlysning af den 23-årige kvinde, da det stod klart, at hun har været forsvundet siden søndag klokken 17.30.

På det tidspunkt gik Karen Kubel Rolighed ombord på Bornholmslinjens færge 'Hammershus' i Rønne, hvorfra der blev sat kurs mod havnen i Køge. En sejlads, der strækker sig over fem en halv time.

Karen Kubel Rolighed er ikke set, siden hun gik ombord på færgen.

- Vi vil gerne vide mere. Vi har prøvet at få lige så meget ud af politiet som alle andre, men vi ved ikke så meget mere. Vi er ikke dem, der står først i køen, tilføjer Kristoffer Brun fra Vestjyllands Højskole.

Annonce

Mobiltelefon er fundet

Ifølge vagthavende hos Bornholms Politi blev der mandag morgen, da færgen vendte retur til Rønne, fundet en mulepose, der tilhører Karen Kubel Rolighed. I posen lå hendes tændte mobiltelefon, en computer og et par sko.

Karen Kubel Rolighed, der oprindeligt er fra Bøvlingbjerg mellem Lemvig og Vemb, beskrives som værende 155 til 160 centimeter høj, kraftig af bygning, og hun har brunt, mellemlangt hår. Da hun rejste fra Bornholm, var hun iført en mørk striktrøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster.

Den 23-årige kvinde medbragte også en stor, rød vandrerygsæk.

Politiet anmoder borgere, der kan have set Karen Kubel Rolighed - eller måske har talt med hende - om at henvende sig til vagthavende ved Bornholms Politi. Dette kan ske via 114 eller på telefonnummer 5690 1448.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce