Ringkøbing-Skjern

Højhus-protester i byrådssalen: Naboer møder op for at stille spørgsmål til byrådet

Jens Kr. Lynderup har tidligere stillet spørgsmål i byrådet om højhusbyggeriet. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Talsmand for protesterende naboer spørger blandt andet ind til, at arbejdet med en helhedsplan for Videbæk bliver overhalet indenom af højhusplanerne.

Videbæk: Naboerne til de planlagte højhuse på Bredgade i Videbæk følger sagen helt til dørs og møder op i byrådet tirsdag eftermiddag for at følge debatten og den endelig afstemning. Inden byrådsmedlemmerne skal stemme ja eller nej til byggeriet, får de et sidste input fra de protesterende naboer. Talsmand Jens Kr. Lynderup har nemlig fået ja til at stille en række spørgsmål i byrådets spørgetid.

Han vil blandt andet spørge, om byrådet er opmærksom på, at det på den ene side bruger 2,6 millioner skattekroner på at støtte et alment boligbyggeri, som i samme åndedrag påfører egne skatteborgere i nabolaget til højhusbyggeriet et samlet tab i hundredetusindkroners klassen uden udsigt til umiddelbar erstatning.

Et andet er spørgsmål lyder: Er byrådet opmærksom på, at den helhedsplan for Videbæk, som den beslutning om Lokalplansforslag 433 ikke kunne afvente, er lige om hjørnet, og at man med kommunens planafdelings mellemkomst allerede er gået i gang med at drøfte en helhedsplan for Videbæk lokalt i små fokusgrupper?

Byrådsmødet begynder klokken 16, og spørgetiden er første punkt på dagsordenen. Spørgsmålet om højhusene behandles som punkt nummer ni.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Ringkøbing

Kom til sommerspinning under åben himmel i Ringkøbing

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Skjern

Det er for børn: Skovlykke indvier træværksted

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Kultur

119 år gammel klitgård er svær at sælge: Nu vil ejer have den revet ned

Ringkøbing-Skjern

Tyve på spil: Fem indbrud anmeldt