Annonce
Ringkøbing IF

Højdepunktet var Martin Egelunds scoring da RIF spillede 1-1 i Varde

Martin Egelund i mørk trøje scorede et meget flot mål for, da RIF spillede 1-1 i en træningskamp i Varde. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Endnu en gang havde Ringkøbing IF mange forskellige spillere i aktion, da de lørdag spillede træningskamp i Varde. Martin Egelund scorede flot til 1-0, hvor efter Varde fik udlignet til 1-1.

Varde: Et meget flot mål af Martin Egelund var højdepunktet, da Ringkøbing IF lærdag over middag spillede træningskamp i Varde mod det lokale tophold i danmarksserien.

- Martin fik bolden i en omstilling, og så drev han bare bolden helt frem, ind til han kunne score med et fladt skud ude ved den ene stolpe. Super aktion, fortalte RIFs træner Nicolai Wael, der senere måtte se Varde udligne til slutresultatet 1-1.

Det mål var så ikke så flot. Der var nærmest tale om et drop af RIFs målmand Simon Brogaard Petersen, der selv skubbede et langskud i mål.

Alt i alt var det en fin kamp for os. Spillet var ikke specielt flot, men vi blev hele tiden sat under pres, fordi Varde spillede utroligt direkte med bolde fra forsvaret og så bare så langt frem som muligt hele tiden. Det gav vores forsvar meget arbejde, og når vi så havde fat i bolden, fik vi træner opspil helt nede fra. På den måde var det fint for os, forklarede Nicolai Wael.

Han så mange gode momenter i spillet.

- Og så fik jeg igen set en masse forskellige spillere i aktion. Desværre måtte Jules Youmeni udgå med en forstrækning efter en halv times spil. Han havde ellers spillet godt på højre back, så jeg håber ikke, det er slemt. Nu har jeg set mange forskellige spillere, og jeg er ved at danne mig et billede af, hvordan vi skal til at stille op. Fra næste uge vil jeg gerne undgå at skulle skifte alt for meget ud, så vi kan arbejde endnu mere med mere spillemæssige og taktiske ting, sagde Nicolai Wael.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce