Annonce
Ringkøbing

Høgh Skilte i Ringkøbing har købt NMH Skilte i Tarm: Tæt samarbejde gennem 10 år endte med salg

Rasmus Høgh (til højre) har nu købt HMH Skilte af Niels Møller Hansen. Pressefoto.
Niels Møller Hansen fortsætter på ubestemt tid i firmaet for at sikre sine kunder den bedst mulige overgang; Høgh Skilte får montageadresse på Tværvej 8 i Tarm.
Annonce

RINGKØBING/TARM: Skiltefirmaet Høgh Skilte, Skaadsmosevej 16, i Ringkøbing har købt NMH Skilte, Tværvej 8 i Tarm.

Gennem 10 år har Høgh Skilte i Ringkøbing haft et godt samarbejde med kollegerne i Tarm om mange store projekter.

Nu har Niels Møller Hansen, der stiftede NMH Skilte i 1993, ifølge en pressemeddelelse fra de to virksomheder så fundet tiden inde til et generationsskifte. Det betyder dog ikke, at kunderne ikke længere vil se noget til ham; Niels Møller Hansen fortsætte på ubestemt tid som medarbejder i Høgh Skilte.

Høgh Skilte er stiftet af Rasmus Høgh, efter han først var ansat i Ringkøbing Skilte og derefter var medejer af skiltefirmaet Sign 1 i Ringkøbing.

Samarbejdet med Niels Møller Hansen har udviklet sig gradvist over årene med flere fælles projekter. I samarbejde har de to firmaer sørget for dekoration af mange tanke på VM Tarm, heriblandt Arlas tankbiler. Også Skjern-entreprenøren Villy Poulsen står på kundelisten.

Senest har de to firmaer i samarbejde dekoreret 30 vognsæt til Nature Energy, Danmarks største producent af biogas.

Annonce

Fyldt ordrebog

Nu er samarbejdet så endt med, at Rasmus Høgh har overtaget NMH Skilte. Begge venter sig meget af samarbejdet. De har i øjeblikket en propfyldt ordrebog.


Vores arbejdsopgaver ses rigtig mange steder. Vi arbejder med facadeskiltning, udfræsede bogstaver, bogstaver med LED-lys, skilteplader med og uden lys, diverse foliedekorationer og autodekorationer.

Rasmus Høgh, indehaver Høgh Skilte.


- Vores arbejdsopgaver ses rigtig mange steder. Vi arbejder med facadeskiltning, udfræsede bogstaver, bogstaver med LED-lys, skilteplader med og uden lys, diverse foliedekorationer og autodekorationer, fortæller Rasmus Høgh.

Høgh Skilte har ordrebogen fuld, og Rasmus Høgh kunne godt bruge endnu en medarbejder. Pressefoto.

Høgh Skilte kører ofte ud, og monterer skilte på kundens adresse, så en kunde ikke selv behøver at afsætte tid til at levere bilen eller emnet på adressen i Ringkøbing eller Tarm.

Som noget nyt er Rasmus Høgh begyndt at anvende en meget miljøvenlig folie uden PVC, som stadig har den nødvendige styrke og holdbarhed; denne form for skilte venter han sig meget af - det er eksempelvis den, der brugt til Arlas tankbiler.

Høgh Skilte har forretningsadresse i Ringkøbing, men vil fortsat have montageadresse på Tværvej 8 i Tarm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce