Annonce
Ringkøbing

Hærværk ved tennisklub: Nogen har brændt fingrene - og måske er de blevet blå

Ilden fik så godt fat, at skraldespanden er smeltet om til en blå klat. Heldigvis fik ilden ikke fat i bygning eller rækværk. Privatfoto
Blå skraldespand smeltede, da der gik ild i den efter unge-fest.
Annonce

RINGKØBING: Hen over sommeren har der flere gange været unge mennesker, som har hygget sig nær tennisklubben på Kongevejen i Ringkøbing. Det må de gerne, siger næstformand Kirsten Schandorff.

- Men de skal opføre sig ordentligt og rydde op efter sig selv, understreger hun, efter at der natten til mandag har været en alvorlig episode, der kunne have sat ild til klubhuset.

Under en overdækket terrasse blev der holdt fest. Det vidner ølkapsler, cigaretskodder og tomme øldåser om. Naboer har desuden hørt støjen derfra, oplyser lokalpolitiet i Ringkøbing, som har modtaget anmeldelsen om hærværk.

- Der er gået ild i en blå plastik-skraldespand, der stod ved vinduet under overdækket, fortæller politikommissær Bjarne Højgaard.

Annonce

Varme fingre

Festdeltagerne forstod dog antageligt alvoren, og politiet kunne se, at de har forsøgt at få den brændende skraldespand væk fra vinduet og terrassen.


Vi har fået at vide af en brandmand, at den blå skraldespand har været så varm, at nogen har brændt fingrene.

Kirsten Shandorff, næstformand, Ringkøbing Tennisklub


Det er uvist, på hvilket tidspunkt af natten ilden opstod, men naboer har hørt nogle råbe ”løb, løb”.

- Der er heldigvis ikke kommet skader på bygningen, men det er da lidt surt, siger Kirsten Schandorff, der skal have købt en ny skraldespand.

- Vi har fået at vide af en brandmand, at den blå skraldespand har været så varm, at nogen har brændt fingrene, så nogle forældre kunne jo lave et fingertjek, tilføjer næstformanden med et smil.

Man kan se, at nogen har trukket den brændende skraldespand hen ad fliserne, væk fra vinduet, ved Ringkøbing Tennisklub. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Rejser

Kommentar: De forbandede drikkepenge

Annonce