forside

Hærværk: Varmen stiger kærestefolk til hovedet

Jens Nex tegning, Skilsmisse; knust, revnet hjerte

Både opskårne dæk og en påsat brand har måske rod i ulykkelig kærlighed.

LEM/VIDEBÆK/BORK: Er kærlighedsliv i oprør kan få bølgerne til at gå højt. Og med sommervarmen i mente kan det måske forklare, at politiet i øjeblikket er i gang med at efterforske hele to sager om hærværk og ildspåsættelse, hvor motivet menes at være forliste følelser.

Natten til tirsdag fik en bil og en campingvogn skåret dækkene op, mens de holdt på Oblingvej i Bork, ligesom en bil, der holdt på Bredgade i Lem fik samme behandling.

- Der er en sammenhæng mellem de to adresser, og vi har en ide om, at det er noget tidligere kærestehalløj, fortæller Bjarne Højmark fra lokalpolitiet i Ringkøbing, der har sat folk på sagen.

Ild i træplade

Varmt blev det også på Skjernvej i Videbæk tirsdag ved 22-tiden. Der blev nemlig sat ild til en krydsfinerplade, som stod op ad huset, hvor en 28-årig mand har hjemme. Han havde forinden haft en uoverensstemmelse med en jævnaldrende mand, også med afsæt i kæresteballade.

Manden kørte fra stedet, men tre kvarter senere hørte den 28-årige beboer en bil på gårdspladsen. Den kørte derfra med det samme, og kort efter opdagede den 28-årige, at der var ild i krydsfinerpladen.

- Vi ved ikke, om det er den samme bil, men vi skal have talt med den anden mand, fortæller Bjarne Højmark.

Brandvæsnet fik i øvrigt hurtigt nedlagt flammerne, så der ikke skete den store skade på huset.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte