Annonce
Ringkøbing

Hædret som den bedste: Vestjysk charter-boss glæder sig over succes i Aarhus

Direktør og ejer i Primo Tours-koncernen, Bjarke Hansen (i hvid t-shirt), glæder sig over, at Aarhus Charter netop har sikret sig en titel som 'Bedste charterarrangør.' På billedet her ses Bjarke Hansen i selskab med salgschef Kjeld Gadegaard, marketingkoordinator Britta Skovlund og ferierådgiver Tanja Steenbuch. Arkivfoto: Henrik Breum
Aarhus Charter, som er en del af Primo Tours-koncernen med hovedsæde i Ringkøbing, er netop kåret som 'Bedste charterarrangør' - for syvende gang.

Ringkøbing: De er flyvende hos Aarhus Charter. Torsdag aften blev det østjyske rejsebureau hædret som 'Bedste charterarrrangør', og dermed gentog firmaet kunststykket fra sidste år.

Alt i alt har Aarhus Charter nu taget sig af den eftertragtede pris syv gange, og det glæder Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours-koncernen, som Aarhus Charter er en del af:

- Det er vi utroligt stolte af. Jeg synes, det er den vigtigste pris, da det er en pris, som kunderne giver. Det kommer ikke an på kendskabsgrad eller hvor mange penge, du tjener. Det her handler om kundernes oplevelser, siger Bjarke Hansen.

Han havde torsdag aften et ærinde i Primo Tours' hjemby, Ringkøbing, men heldigvis var bureauchefen hos Aarhus Charter, Henrik G. Jensen, på plads i Cirkusbygningen i København. Her strøg det østjyske bureau til tops foran Atlantis Rejser og Spies.

- Vi er jo oppe mod alle de store. Det er et kvalitetsstempel. Der er ingen andre i branchen, der har vundet den pris syv gange. Vi er meget beærede, tilføjer Bjarke Hansen.

Annonce

Det bedste hotel i Jylland

I Primo Tours' hovedsæde i Vestjylland har direktøren og ejeren det helt fint med, at hædren ved Danish Travel Awards blev taget med hjem til Østjylland:

- Man er jo lige glad for alle sine børn. Sker der noget godt for et af dem, glæder det mig uanset hvad, siger Bjarke Hansen.

Han mener, at prisen til en vis grad kan bruges i forbindelse med markedsføring af Aarhus Charter. Men mest af alt handler det om at sikre, at gæsterne får en god oplevelse, når de flyver mod lunere himmelstrøg - uanset, om billetten er købt i Aarhus eller et andet sted i Primo Tours-koncernen, der også omfatter SunCharter og Verdn.dk

Vinderne af de 19 priser ved showet i København blev fundet via stemmer fra 2600 personer, der er tilknyttet det såkaldte Danmarkspanél hos analyseinstituttet Epinion.

Fra den lange liste kan det nævnes, at Thomas Cook Airlines blev kåret som 'Bedste charterflyselskab', Aalborg Lufthavn tog titlen som 'Bedste danske lufthavn', mens Comwell Kellers Park sydøst for Vejle nu kan kalde sig 'Bedste hotel i Jylland.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Tyve har stjålet en grøn truck

Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Annonce