Annonce
Ringkøbing

Hædret som den bedste: Vestjysk charter-boss glæder sig over succes i Aarhus

Direktør og ejer i Primo Tours-koncernen, Bjarke Hansen (i hvid t-shirt), glæder sig over, at Aarhus Charter netop har sikret sig en titel som 'Bedste charterarrangør.' På billedet her ses Bjarke Hansen i selskab med salgschef Kjeld Gadegaard, marketingkoordinator Britta Skovlund og ferierådgiver Tanja Steenbuch. Arkivfoto: Henrik Breum
Aarhus Charter, som er en del af Primo Tours-koncernen med hovedsæde i Ringkøbing, er netop kåret som 'Bedste charterarrangør' - for syvende gang.

Ringkøbing: De er flyvende hos Aarhus Charter. Torsdag aften blev det østjyske rejsebureau hædret som 'Bedste charterarrrangør', og dermed gentog firmaet kunststykket fra sidste år.

Alt i alt har Aarhus Charter nu taget sig af den eftertragtede pris syv gange, og det glæder Bjarke Hansen, direktør i Primo Tours-koncernen, som Aarhus Charter er en del af:

- Det er vi utroligt stolte af. Jeg synes, det er den vigtigste pris, da det er en pris, som kunderne giver. Det kommer ikke an på kendskabsgrad eller hvor mange penge, du tjener. Det her handler om kundernes oplevelser, siger Bjarke Hansen.

Han havde torsdag aften et ærinde i Primo Tours' hjemby, Ringkøbing, men heldigvis var bureauchefen hos Aarhus Charter, Henrik G. Jensen, på plads i Cirkusbygningen i København. Her strøg det østjyske bureau til tops foran Atlantis Rejser og Spies.

- Vi er jo oppe mod alle de store. Det er et kvalitetsstempel. Der er ingen andre i branchen, der har vundet den pris syv gange. Vi er meget beærede, tilføjer Bjarke Hansen.

Annonce

Det bedste hotel i Jylland

I Primo Tours' hovedsæde i Vestjylland har direktøren og ejeren det helt fint med, at hædren ved Danish Travel Awards blev taget med hjem til Østjylland:

- Man er jo lige glad for alle sine børn. Sker der noget godt for et af dem, glæder det mig uanset hvad, siger Bjarke Hansen.

Han mener, at prisen til en vis grad kan bruges i forbindelse med markedsføring af Aarhus Charter. Men mest af alt handler det om at sikre, at gæsterne får en god oplevelse, når de flyver mod lunere himmelstrøg - uanset, om billetten er købt i Aarhus eller et andet sted i Primo Tours-koncernen, der også omfatter SunCharter og Verdn.dk

Vinderne af de 19 priser ved showet i København blev fundet via stemmer fra 2600 personer, der er tilknyttet det såkaldte Danmarkspanél hos analyseinstituttet Epinion.

Fra den lange liste kan det nævnes, at Thomas Cook Airlines blev kåret som 'Bedste charterflyselskab', Aalborg Lufthavn tog titlen som 'Bedste danske lufthavn', mens Comwell Kellers Park sydøst for Vejle nu kan kalde sig 'Bedste hotel i Jylland.'

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Danmarks flotteste hundelufter-park relanceres

Med Ringkøbing K har Ringkøbing fået et pragtfuldt naturområde, som spadserende, motionsløbere, hundeluftere og cyklister straks har taget til sig. Det er bare ærgerligt, at ingen gider bo der. For det er jo den sørgelige kendsgerning. Kun en enkelt pionér har indtil nu købt en bolig i det smukke område. Seneste forsøg på at få gang i boligsalget er også mislykkedes. Kort før sommerferien blev det besluttet at ændre status for en del af de kommende boliger. I stedet for boliger i to plan blev der nu givet plads til 32 ejerlejligheder i henholdsvis stueplan og på 1. sal. Men status er, at efter fem måneder er der ikke solgt en eneste af de nye boliger. Ejendomsmæglerne satser dog på, at der kommer gang i salget, når det første hus med fire lejligheder står klar, og folk kan se, hvordan lejlighederne bliver - ikke mindst udsigten over naturbydelen og fjorden. Forhåbentlig får de ret. Ringkøbing K er et enestående tiltag, der skal vise, hvordan byen kan udnytte udviklingsmulighederne i den korte afstand mellem fjorden, naturen og byen til at udvikle "en mangfoldig og bæredygtig bydel med forskellige boligtyper og boligformer af høj kvalitet og med en tæt-lav bebyggelsesform, der supplerer de traditionelle parcelhusudstykninger", som der står på Naturbydelens hjemmeside. Men er problemet ikke, at der simpelthen ikke er nok mulige købere til de foreslåede boliger? De overlæger fra det kommende supersygehus i Gjødstrup, som Naturbydelens ophavsmænd og ophavskvinder forestillede sig pendle mellem Ringkøbing og Herning, har ikke vist interesse for at flytte vest på, og det samme gælder andre velbeslåede pendlere; det kan måske have noget med trafikforholdene på Rute 15 at gøre … Kendsgerningen er, at Ringkøbings befolkningstal stagnerer. Der bygges fortsat huse, men det er dels i etablerede boligområder, dels i de indre dele af byen, hvor folk køber gamle ejendomme, river dem ned og opfører nye. Det ser ud til, at folk simpelthen ønsker at bo tættere på Torvet. Til gengæld elsker ringkøbingenserne at motionere og lufte hund i Ringkøbing K. Og det er - trods alt - da heller ikke så ilde.

Ringkøbing

- En halv løsning: Sammenlægning af to Ringkøbing-skoler møder kritik

Annonce