Annonce
Ringkøbing

Hæder til pumpefabrik i Lem: Landia får Dansk Industris initiativpris 2020

Landia i Lem får nu DI Midt Vests initiativpris 2020. Foto Søren Palmelund.
Landia er dybt involveret i den grønne omstilling, og det er en af årsagerne til, at Dansk Industri Midt Vest overrækker fornem pris til den vestjyske virksomhed; samtidig er Landia kandidat til DI's nationale initiativpris.
Annonce

LEM: - Landia viser med sin indsats, at grøn omstilling går fint hånd i hånd med vækst og nye arbejdspladser.

Det fastslår Tommy Rahbek Nielsen, næstformand i Dansk Industri Midt Vest, der onsdag overrækker Landia årets initiativpris.

- Landia er i den grad med til at sætte både Lem og Midt- og Vestjylland på verdenskortet, hvilket gør det endnu mere oplagt, at de skal belønnes med vores initiativpris, understreger han.

Landia får prisen for gennem mange år at have præsteret gedigne resultater og for med sin produktudvikling at bidrage til den grønne omstilling over hele verden og dermed en reduktion i CO2-udledningen, hedder det i en pressemeddelelse fra DI Midt Vest.

Landias pumper gør det således muligt at tilvejebringe en stigende del af energien til at håndtere spildevand og lignende fra selve processen, hvilket sparer CO2.

Landia har desuden under corona-nedlukningen arbejdet ihærdigt på at komme tættere på kunderne i hele verden for at sikre problemfri drift af pumperne.

Annonce

En særlig historie

Oven i alt dette er Landia også en del af den helt særlige Lem-industrihistorie, påpeger Tommy Rahbek Nielsen.


Initiativprisen kan være med til at give os en positiv kant, når vi konkurrerer om at tiltrække gode medarbejdere.

Steen Buhl Larsen, direktør, Landia.


- Det er den, der handler om ildsjælen Smed Hansen, der huserede i starten af 1900-tallet med nye ideer og dygtige svende, som han opfordrede til at blive selvstændige. Det er der kommet flere spændende virksomheder ud af, siger DI-formanden.

Landias direktør, Steen Buhl Larsen, er stolte over at modtage initiativprisen.

- Det er et skulderklap, som jeg også håber, vil give genlyd i området. Det går nemlig rigtig godt for os, men både vi og mange andre virksomheder mangler dygtige folk, hvis vi skal kunne blive ved med at følge den stigende efterspørgsel, vi oplever, siger han.

- Initiativprisen kan være med til at give os en positiv kant, når vi konkurrerer om at tiltrække gode medarbejdere.

Med DI Midt Vests initiativpris 2020 er Landia i øvrigt en af i alt 18 kandidater til DI's nationale initiativpris, der overrækkes på DI's årlige konference for små og mellemstore virksomheder til januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Udviklingshæmmet borger er coronasmittet – 46 nære kontakter på bosted og dagtilbud skal nu testes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Annonce