Hvide Sande

Håndværker fik tømt lager for anden gang

Tyvene knuste en rude i en port og tømte for anden gang, Michael Jensens nybyggede lager. Arkivfoto

Murer- og kloakmester har mistet det meste af det værktøj, han havde købt for forsikringspengene fra et tidligere indbrud.

HVIDE SANDE: En nybygget lagerhal på Danevej i Hvide Sande, der skulle gøre livet nemmere for Michael Jensen, der driver firmaet Jensens Murer & Kloak, er blevet opdaget af effektive værktøjstyve.

To gange på få måneder er lageret blevet tømt for værktøj. Første gang i september og nu igen i begyndelsen af denne uge.

- De har smadret et vindue i porten og har så åbnet den modsatte port, så de kunne køre ind med bil og trailer. Jeg var lige blevet færdig med at købe nyt værktøj efter det første indbrud. Det er surt show for at sige det mildt på jysk, siger Michael Jensen.

Tyvene har stjålet forskelligt elektrisk og batteridrevet værktøj, en benzindrevet betonsav, en kap gehringsav på stativ, en pladevibrator, en selvrensende støvsuger og meget andet udstyr.

- De har stjålet mere den her gang end sidste gang, og så er det endda helt nyt værktøj. Jeg fik kloak- og tv-inspektionsudstyr hjem sidste uge og har ikke en gang nået at prøve det endnu, fortæller Michael Jensen.

Han vurderer, at der er stjålet for mellem 80.000 og 100.000 kroner og sandsynligvis mere, fordi han løbende opdager flere ting, som mangler.

- Det værste er faktisk alt det bøvl, det giver. Der går en masse tid med at finde ud af hvad, der er væk, og indtil jeg får købt nyt, går jeg i stå i mit arbejde, fordi jeg skal have lånt, købt eller lejet noget værktøj, forklarer murer- og kloakmesteren.

Alarm og lys

Politiet fortæller, at der ingen vidner er til indbruddet, som er sket mellem søndag aften og tirsdag morgen. Naboen, Byens Autocenter, fik i samme periode stjålet et sæt nummerplader, fortæller Michael Jensen.

Heller ikke her har man en ide om, hvem der står bag.

Men nu skal det være slut.

- Jeg skal have sat alarm og belysning op ved den nye hal. Det har jeg ikke kunnet gøre før nu, fordi der var nogle ting, jeg skulle have lavet inden for først, fortæller Michael Jensen.

Skulle nogen have bemærket en trailer og bil eller noget andet mistænkeligt på Danevej først på ugen, vil politiet gerne høre om det på tlf. 114.

0/0
Hvide Sande

Festival, frivillige og fed musik: Og festen forsætter hele lørdagen

Hvide Sande

Waterz lægger fra land med ny hjemmeside

Hvide Sande

Klar til strandrace på fede cykler: 120 deltagere kan få en vild oplevelse

Hvide Sande

En sørgelig og fantastisk verden udstilles i kunstnerboligen

Kultur

Danmarks største havefest opgraderer oplevelsen: Det ser lovende ud

Hvide Sande

Skibsværft bygger ny hal til større fartøjer: Ansatte slipper for kulde og regn

112

Mobiltelefon stjålet fra bord

Erhverv

Borgmesteren: Vi er helt bevidste om de trafikale udfordringer - og vi gør noget ved dem!