Annonce
Skjern

Håndværker-agtige tyve snød sig til værktøj

Politiet har nu fået to anmeldelser om udspekulerede tricktyverier hos Stark. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

SKJERN: - Vi kommer om en halv time og henter det, lød meldingen i telefon til en medarbejder hos Stark i Skjern torsdag.

Det, der skulle hentes, var en højtryksrenser og en sømpistol. Manden, der ringede, fortalte, at han var ansat i firmaet Enemærke & Petersen, som har en konto hos Stark.

Han stod og skulle bruge værktøjet og ville derfor hente det kort efter. Som sagt, så gjort. To mænd i alderen 20-25 år dukkede op i en sølvgrå Audi A4 hos Stark, der ligger på Smedevej. Men det viste sig kort tid efter, at mændene ikke var ansat i firmaet, som de påstod.

Trick-tyveriet er ikke det eneste, som Stark har været udsat for. I afdelingen i Herning skete det samme for en uge siden, hvor to mænd misbrugte samme firmanavn til at hente varer, der ikke blev betalt.

De to mænd i Audi’en er omkring 20-25 år, danske af udseende og begge klædt i lysegrå hættetrøjer. Den ene bar et par hvide murerbukser, mørke kondisko og en kasket. Den anden bar sorte bukser, en grå og blå kasket samt mørke kondisko. Begge mænd bar mundbind.

Politiet er nu i gang med at se videoovervågning fra begge tyverier igennem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce