Sport

Håndboldherrerne møder Færøerne i Skjern Bank Arena

Fodbold: Umiddelbart efter Ringkøbing IFs kamp i søndags mod FC Sydvest i 2. division troede Mikkel Kjeldstrup ikke, at han havde fået en hjernerystelse, efter han fik bolden sparket direkte i ansigtet fra kort afstand. Det mente vagtlægen i hvert fald ikke. Men Mikkel Kjeldstrup har haft det skidt siden, og der er formentlig tale om en kraftig hjernerystelse, lige som der er tegn på piskesmæld. Hvor længe Mikkel Kjeldstrup vil være ude, er der ingen meldinger om endnu.

Håndbold: Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det for Skjern Håndbolds U18 drenge 1. division at hente point. Tirsdag aften blev det til nederlag på 33-24 ude mod Randers HH efter 17-12 ved pausen.

- Vi er jo underdogs stort set hver gang. Det ved vi. I dag igen var vi også fysisk underlegne, og tingene blev ikke bedre af, at vi efter skadet til Benjamin Nielsen og Frederik Øster kun spillede med syv mand i hele anden halvleg, fortalte træner Allan P. Sørensen.

For Skjern Håndbold scorede Rasmus Meyer 10, Viktor Bergholt 7, Tobias Vils 3, Magnus Kronborg 2 og Magnus Uhrenholt 2 mål.

Fodbold: Selv om materialet måske ikke var det bedste, så var træner Brian Thomsen ganske godt tilfreds med den indsats, Spjald IF 2 leverede ude mod Vildbjerg SF 2 i serie 3 pulje 32 tirsdag aften.

- Spillerne leverede en disciplineret indsats, og de arbejdede meget hårdt. Indstillingen var super, og spillet var godkendt. Vildbjerg havde overtaget i spillet på banen, men vi kom nu også frem til vore muligheder. Glenn Skelmose havde en afslutning på overliggeren og et skud tæt forbi mål, og vi ramte overliggeren en gang mere, fortalte Brian Thomsen.

Vildbjerg vandt alligevel 3-0 på mål efter 19, 37 og 68 minutters spil.

- To af målene kom efter personlige fejl af os. Det er faktisk ret klassisk. Men alt i alt var der gode takter, selv om det var fortjent nok, Vildbjerg vandt, fortalte Brian Thomsen.

Håndbold: Lørdag den 27. oktober 2018 kan de store danske håndboldstjerner opleves på tætteste hold, når herrelandsholdet i håndbold spiller EM-kvalifikationskamp mod Færøerne i Skjern Bank Arena. Kampen er arrangeret af det færøske håndboldforbund, og det er derfor Færøerne, som har hjemmebane i Skjern denne dag. Det betyder dog ikke, at det kun er de færøske slagsange, som skal gjalde fra tribunerne:

- Vi håber selvfølgelig på stor opbakning fra danske såvel som færøske fans - og alle er lige velkomne. Vi er meget stolte af at blive valgt som hjemmebane for Færøerne, som vi igennem årene har opbygget et rigtig godt samarbejde med via træningslejre og talentspillere. Det bliver uden tvivl en festlig begivenhed, og vi glæder os til at lægge gulv til så vigtig en kamp - og så glæder vi os selvfølgelig også til at byde velkommen til det danske landshold med stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin og Rasmus Lauge, siger direktør i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter Dorthe Marie Siersbæk.

Fodbold: Ringkøbing IFs U17 drenge liga 1 mistede sæsonens første point på hjemmebane, da det tirsdag blev 3-3 mod Fredericia.

- Fredericia matchede os fysisk, og det gjorde, vi aldrig fik fundet det polerede spil frem. I stedet måtte vi fighte hårdt for sagen, og det var ganske lærerigt, fortalte træner Klaus Raahauge.

RIF kom foran på straffespark ved Danis Zvirkic begået mod ham selv. Inden pausen blev det 1-1 efter sololøb.

- Vi skulle have ført ved pausen. Vi havde klart mest spil og også tre-fire chancer mere end den, vi scorede på, sagde Klaus Raahauge.

Fredericia kom på 2-1, hvor efter RIF overtog spillet. Det gav passende udligning ved Thor Johnsen Bøndergaard på forarbejde af Danis Zvirkic. Danis Zvirkic bragte også RIF foran 3-2 på en chance tæt under mål.

- Så troede vi nok, vi havde vundet, men Fredericia fik udlignet. Det var træls med det pointtab, som også kostede førstepladsen, men på den lange bane var det en god kamp at få for os, sagde Klaus Raahauge.

Håndbold: Ringkøbing Håndbold 2 vandt også deres anden kamp i jyllandsserien damer. Hjemme blev det 20-18 over Sunds.

- Meget overraskende men også helt perfekt. Vi er en sammenbragt flok af spillere, der skal ringes sammen til kamp, og i dag var der tre nye med, der ikke har spillet håndbold et stykke tid. At vi så vandt alligevel, kan vi kun være meget tilfredse med, fortalte træner Claus Dybdahl.

Ringkøbing kom bagud 5-0.

- Da vi så fik scoret det første mål, så var det som om, vi kom i gang. Forsvaret fandt bedre sammen, vi begyndte at score på chancerne, og langsomt men sikkert bragte vi os i front. Mod slutningen førte vi med fore mål. Så begyndte Sunds at dække meget offensivt, men vi klarede os, fordi målvogter Brita Plambech i slutfasen reddede tre åbne chancer ind over. Bita var i det hele taget en meget vigtig brik for os i dag med en stor kamp, sagde Claus Dybdahl.

0/0
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Sport

19 medaljer til Hvide Sande-atleter ved vestdanske mesterskaber

Ringkøbing IF

Rødt kort til RIF ændrede føring på 1-0 til smalt nederlag på 2-1

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Sport For abonnenter

RIF-cheftræner har altid levet af fodbold: Nu stortrives han med, at fodbold ikke fylder alt