Skjern

Håndboldens arrangør bliver inspireret af de frivillige

Helle Gidsel står for alt det praktiske, når Skjern Håndbold spiller hjemmekampe. En af de store højdepunkter var, da Skjern Håndbold i begyndelsen af oktober spillede tre hjemmekampe på godt og vel en uge. Den ene hjemmekamp blev spillet i Jyske Bank Boxen. Foto: Mads Dalegaard

Helle Gidsel er hovedansvarlig for at arrangere Skjern Håndbolds hjemmekampe. Hun håber, hun får lov at arrangere endnu en mesterskabsfest, for så er hendes mål, at hun skal være bedre til at nyde den.

Skjern: Hvad er det første, du tænker på, når du møder på arbejde om morgenen?

Jeg laver en kande te, inden jeg får et overblik over, hvad der er på programmet. Vi ser frem til næste hjemmekamp, og når vi ser længere frem, ved vi, at vi den næste måneds tid får 10.000-12.000 tilskuere i Skjern Bank Arena. Vi har fuldt fokus på at skabe en oplevelse for de tilskuere.

Hvordan vil du betegne din karriereplan?

Jeg har aldrig siddet og tænkt, at jeg om fem år skal være der og der. Jeg er undervejs blevet tilbudt nogle muligheder eller har søgt noget, som var spændende. Jeg har kunnet gribe nogle bolde og har været en del af nogle firmaer og organisationer, hvor jeg har kunnet bruge mine kompetencer. Jeg har altid haft mulighed for at have spændende job, der passede til mit liv. Jeg er faktisk uddannet speditør og har arrangeret transport til og fra Portugal, så det er langt væk fra det, jeg laver nu.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Det er fantastisk at arbejde med frivillige, som brænder for de opgaver og projekter, vi er i gang med. De bringer et smil videre, uanset hvor mange timer vi har været i gang. Jeg kan blive helt ydmyg, når jeg ved, hvor meget de kan løfte med os. Der kan jeg godt blive blæst bagover.

Hvem er dit forbillede?

Jeg har ikke en decideret person, jeg ser op til det. Det er mere egenskaber, jeg ser op til: frivillighed, loyalitet og ærlighed.

Hvad skal du have bidraget med, før du synes, at en arbejdsdag har været god?

Jeg siger helt bestemt vi, for jeg vil gerne være en del af vores team. Jeg vil gerne, vi har flyttet noget for Skjern håndbold og hele Ringkøbing-Skjern-området. Det kan være at arrangere en håndboldkamp. Det er fantastisk, man kan være sammen om at lave sådan en oplevelse. Det bedste er, hvis vi har vundet, og folk har fået en god snak med dem, de har siddet ved.

Hvad har været din største arbejdsmæssige succes?

Jeg synes, det er imponerende, at vi i begyndelsen af oktober arrangerede tre hjemmekamp på otte dage med i alt 12.000 til håndbold, og at vi spillede den ene kamp i Jyske Bank Boxen. Det var vildt fedt. For mange år siden spillede vi første gang i Herning og sendte 43 busser til Challenge Cup-finalen. Den første kamp i den nye Skjern Bank Arena var også spændende. Det er spændende at teste, hvad man kan, når man bliver skubbet lidt ud over comfortzone.

Hvad har været din største arbejdsmæssige nedtur?

Jeg tror faktisk, at jeg har glemt den. Nedturene hare været der, men det er ikke sådan nogle, jeg går at samler på. Jeg fokuserer som regel på det, der lykkes.

Hvis 2019 skal blive et endnu bedre år for dig arbejdsmæssigt, hvad skal der så til?

Så skal vi vinde DM-guld til maj. Det var så sjov en fest, og så vil jeg huske at nyde det endnu mere. Fordi når man står i det, er der en masse opgaver, der skal løses her og nu. Næste gang vil jeg have lov at stoppe op for hvert 10. skridt og have lov at tænke "hold da op".

Helle Gidsel

Alder: 50 år.Bopæl: Skjern.

Stillingsbetegnelse: Ansvarlig for marketing og events.

Arbejdsopgaver: Planlægning og afvikling af arrangementer i Skjern Håndbold.

Tidligere arbejdspladser: Har arbejdet med marketing hos MBT Sko, Skjern Bank og Strandbygaard Grafisk. Har også været bychef i Skjern, indkøber hos Pippi Børnetøj og speditør hos Samson Transport.

Uddannelse: Uddannet speditør.

Privat: Har sammen med sin mand, Ole, børnene Mathias på 19 år og Christian på 22.

Årets Lokale Erhvervskvinde

Netværket Erhvervskvinder i Ringkøbing kårer for anden gang Årets Lokale Erhvervskvinde.

Prisen går til en kvinde, der viser mod og handlekraft og gør en forskel i sit arbejdsliv.

I år var 11 blevet indstillet til prisen. En jury har efterfølgende nomineret tre, som præsenteres i Dagbladet. Det sker 1., 2. og 3. november.Vinderen kåres 6. november i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Sidste år vandt Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, prisen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Tophistorier

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Danmark For abonnenter

En uendelig krig - med sprækker i ufreden

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Ringkøbing For abonnenter

Ringkøbing K's eneste beboer drømmer om naboer: Jeg vil så gerne dele alt det her med andre

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte