Annonce
Skjern

Håndboldchef indleder højskolesæson i Rækker Mølle

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold, åbner sæsonens foredragsrække på minihøjskolen i Rækker Mølle. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Rækker Mølle: Minihøjskolen i Rækker Mølle indbyder for 36.gang til en højskolesæson med foredrag.

Sæsonen åbnes indledes fredag 4. oktober hvor Skjern Håndbolds formand, Carsten Thygesen, vil fortælle "en god historie". En historie, som sikkert til at handle en del om et af Skjerns og kommunens allerstørste brand, nemlig Skjern Håndbold.

Efter pausen kommer en gammel Hanningdreng på podiet, idet Ole Graversen, vil fortælle om barndommen i Hanning skole. Ole Graversen er skoleinspektør i Ringkøbing og søn af lærer Graversen, som alle på egnen kendte under dette navn.

Minihøjskolen samles otte fredag formiddage på Rækker Mølle skolen. Der bydes velkommen kl. 9.30, og der afsluttes kl. 11.30. Undervejs er der en pause, hvor man kan nyde sin medbragte kaffe.

Minihøjskolen er for alle i alle aldre, men fortrinsvis for pensionister. Det er ikke en betingelse, at man bor i nærområdet.

I marts 2020 sluttes sæsonen af med en fest med en god middag.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce