Annonce
Ringkøbing

Rune Klan besøger byen med sit nyeste show - der er få billetter til salg

Rune Klan glæder sig til at optræde med showet "Håbefuld" i Ringkøbing. Der kan stadig købes billetter til showet. Foto: Sebastian Zamorski
- Tak for tålmodigheden til alle, der har ventet, siger komikeren og tryllekunstneren Rune Klan forud for showet ”Håbefuld” i ROFI-Centret den 9. oktober. Der er stadig få billetter til salg.
Annonce

Ringkøbing: "Det er altid en god idé hele tiden at håbe på det bedste. Og i den grad håbefuld er stand-up komikeren og tryllekunstneren Rune Klan og ROFI-Centret i Ringkøbing med henblik på fredag aften den 9. oktober."

Det skriver ROFI-Centret i en pressemeddelelse.

Showet "Håbefuld" med Rune Klan var oprindelig berammet til den 28. marts. Billetter, der er købt til den oprindelige dato og ikke er refunderet, gælder til det nye show.

- Som det ser ud lige nu er der stadig cirka 50 ledige pladser, før vi rammer det nuværende maksimum på 500 personer, siger centerleder Per Lange Andersen.

Annonce

Tak for tålmodigheden

Per Lange Andersen ser frem til en fantastisk aften i ROFI-Centret, og Rune Klan glæder sig også:


Jeg lover, at showets indhold og kvalitet forbliver som lovet. Vi får blot bedre plads til at dele det hele på. Så kom glad og tryg til ROFI-Centret og se ”Håbefuld”.

Rune Klan


- Tak for tålmodigheden til alle, der har ventet. Det er skønt endelig at få lov til at gå på scenen. Jeg lover, at showets indhold og kvalitet forbliver som lovet. Vi får blot bedre plads til at dele det hele på. Så kom glad og tryg til ROFI-Centret og se ”Håbefuld”, siger Rune Klan.

På linket https://runeklan.dk/aendringer-ifm-covid19/ kan man se nærmere om Rune Klans opvarmning til showet.

"Håbefuld" handler blandt andet om begrebet "far", og showet har generelt fået gode anmeldelser.

I Ekstra Bladet fik "Håbefuld" fem stjerner og Henrik Queitsch skrev: "Ud over at være stærkt underholdende, ret sjovt og ganske oplysende er "Håbefuld" ind i mellem også decideret rørende. Det er faktisk ret sjældent, at alle disse fire elementer er i spil samtidig i et komisk show."

Annonce

Hjælp fra publikum

Centerleder Per Lange Andersen lover, at rammerne i ROFI-Centret lever helt op til sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til corona, men opfordrer også publikum til at hjælpe med, at corona-reglerne overholdes, så alle trygt kan overvære showet.

Billetter til showet kan købes på www.rofi.dk.

Rune Klan har tidligere optrådt med stor succes i ROFI-Centret. Det var med showet ”Barnløs” i oktober 2017. Dengang var der 650 tilskuere.

- Økonomien hænger heldigvis stadig sammen med 500 billetter siger, Per Lange Andersen.

Han kan samtidig glæde sig over, at der allerede er udsolgt til Comedy Night den 7. november med Thomas Warberg, Brian Lykke og Lars Hjortshøj.

Til julekoncerten "Christmas Gospel 2020" den 4. december med Anders Blichfeldt, er der stadig billetter til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce