Annonce
Skjern

Gymnasiet Skjern holdt første dimission under samme tag

Endelig kom studenterhuen på! HH3A ved Gymnasiet Skjern. Foto: Søren Palmelund
De to dages festligheder på Gymnasiet Skjern forløb over al forventning trods corona-restriktionerne, og både personale, studenter og de stolte forældre udtrykte stor tilfredshed ved arrangementet og de, for Gymnasiet HHX Skjern, nye omgivelser.
Annonce

Ringkøbing/Skjern: Torsdag og fredag afholdt Gymnasiet HTX Skjern og Gymnasiet HHX Skjern dimission for første gang, siden de to gymnasier fysisk flyttede sammen i begyndelsen af januar i år.

Gymnasiet HHX Skjern har gennem mange år holdt til og fejret dimission i bygningen på Ånumvej 14, der tidligere var kendt som ”Handelsskolen” i folkemunde. I januar 2020 blev Skjerns to erhvervsgymnasier under Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern (UCRS) imidlertid flyttet under samme tag på adressen Skolebyen 5, der allerede husede Gymnasiet HTX Skjern. Tilsammen kalder de to gymnasieretninger sig nu Gymnasiet Skjern.

Ud over, at elever og undervisere på de to skoler har skullet lære hinanden at kende, har sammenflytningen også betydet nye omgivelser for Gymnasiet HHX Skjern, både til undervisning og til afholdelse af arrangementer. I år afholdtes også HHX-dimissionen derfor i projekthallen ved Skolebyen 5, som det har været tradition på Gymnasiet HTX Skjern.

Annonce

Dimission ”corona style”

I praksis var der i år tale om tre dimissioner for HTX torsdag og tre dimissioner for HHX fredag, da skolen fulgte myndighedernes restriktioner som følge af corona-pandemien. Det medførte, at kun nogle af studenterne og deres familier kunne være i dimissionslokalet samtidig. Derfor måtte eleverne også kun have deres forældre med til dimissionen i år.

De to dages festligheder forløb over al forventning trods corona-restriktionerne, og både personale, studenter og de stolte forældre udtrykte stor tilfredshed ved arrangementet og de, for Gymnasiet HHX Skjern, nye omgivelser.

- Da jeg begyndte på Gymnasiet HHX Skjern for tre år siden, havde jeg regnet med, at det var på Ånumvej, vi skulle til dimission, men efter at have gået et halvt år i Skolebyen, er det helt naturligt, at det bliver her, udtaler Maja Marie Mølholm Hansen fra HH3B.


Både arrangementet i dag og det at gå på skolen har levet helt op til mine forventninger og endda også mere end det. Det har været enormt fedt at gå på skolen både fagligt og socialt - også efter sammenflytningen med HTX.

Christian Koldtoft Rix


Klassekammeraten Christian Koldtoft Rix giver Maja ret. - Både arrangementet i dag og det at gå på skolen har levet helt op til mine forventninger og endda også mere end det. Det har været enormt fedt at gå på skolen både fagligt og socialt - også efter sammenflytningen med HTX.

Gymnasiet Skjern er også selv godt tilfredse med forløbet af dimissionerne torsdag og fredag og glæder sig til at gentage succesen næste år.

Endelig kom studenterhuen på! HH3A ved Gymnasiet Skjern. Foto: Søren Palmelund
Afgangseleverne på Gymnasiet Skjern fik torsdag og fredag deres eksamensbevis. Dimissionerne var de første, siden Gymnasiet HHX Skjern og Gymnasiet HTX Skjern flyttede under samme tag. Foto: UCRS
HHX-studenter Maja Marie Mølholm Hansen og Christian Koldtoft Rix fra HH3B efter en festlig dimission i projekthallen ved Gymnasiet Skjern. Foto: UCRS
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Skjern Håndbold får flere på bænken: Ansætter tidligere landsholdsspiller til at skaffe de mentale procenter

Annonce