Annonce
Navne

Gymnasielærer stopper efter 38 år på Ringkjøbing Gymnasium

Rektor Tonny Hansen overrækker en buket til Annette Brøgger ved afskedsreceptionen fredag 30. august, da gymnasiets medarbejdere i fællesskab tog afsked med en kær kollega. PR foto
Annette Brøgger har været med næsten siden gymnasiets start i 1979. Men nu siger hun stop.
Annonce

Ringkøbing: Ringkjøbing Gymnasium (RG) tog forleden afsked med Annette Brøgger i anledning af, at hun har valgt at gå på pension. Det skete ved en reception på gymnasiet.

Annette Brøgger går på pension efter 38 år. Hun har været med næsten siden gymnasiets start i 1979. Hun har i sine mange år på RG været en dygtig og samvittighedsfuld lærer i begge sine fag med styr på detaljerne og alle aftaler. Hun har altid været på forkant med tingene. Hendes klasser har altid fået en meget velforberedt og grundig undervisning, hvor hun har udvist stor respekt for eleverne, men også stillet krav til dem.

Annette Brøgger har stået for mange historiske byvandringer i Ringkøbing, hvor det var en del af grundforløbet i nogle år. Hun har lavet ture med sine tyskhold til Hamborg og Brunsbüttel og deltaget i utallige studieture gennem årene. Hun har også deltaget i adskillige 2.g-ture til København - igen med de historiske byvandringer.

Annonce

Hjem til Aarhus

Annette Brøgger har et stykke tid forberedt sig på et nyt liv efter arbejdslivet. Hun går til forelæsninger på Folkeuniversitet - indtil videre i Herning, men fremover i Aarhus, når hun om ikke så længe flytter tilbage til den by, hvor hun føler sig hjemme. Her kommer hun tættere på sine børn og sommerhuset på Djursland.

- Vi siger tak for mange års solidt arbejde, hvor Annette har sat sit præg på kolleger, elever og skolen. Vi ønsker hende et langt og godt otium og håber, at hun kommer til seniorkaffe en gang imellem, sagde rektor Tonny Hansen i en afskedstale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Elevtalsprognoser er ret sikre - men der er store afvigelser på en enkelt skole

Annonce