Navne

Gymnasielærer stopper efter 38 år på Ringkjøbing Gymnasium

Rektor Tonny Hansen overrækker en buket til Annette Brøgger ved afskedsreceptionen fredag 30. august, da gymnasiets medarbejdere i fællesskab tog afsked med en kær kollega. PR foto
Annette Brøgger har været med næsten siden gymnasiets start i 1979. Men nu siger hun stop.

Ringkøbing: Ringkjøbing Gymnasium (RG) tog forleden afsked med Annette Brøgger i anledning af, at hun har valgt at gå på pension. Det skete ved en reception på gymnasiet.

Annette Brøgger går på pension efter 38 år. Hun har været med næsten siden gymnasiets start i 1979. Hun har i sine mange år på RG været en dygtig og samvittighedsfuld lærer i begge sine fag med styr på detaljerne og alle aftaler. Hun har altid været på forkant med tingene. Hendes klasser har altid fået en meget velforberedt og grundig undervisning, hvor hun har udvist stor respekt for eleverne, men også stillet krav til dem.

Annette Brøgger har stået for mange historiske byvandringer i Ringkøbing, hvor det var en del af grundforløbet i nogle år. Hun har lavet ture med sine tyskhold til Hamborg og Brunsbüttel og deltaget i utallige studieture gennem årene. Hun har også deltaget i adskillige 2.g-ture til København - igen med de historiske byvandringer.

Hjem til Aarhus

Annette Brøgger har et stykke tid forberedt sig på et nyt liv efter arbejdslivet. Hun går til forelæsninger på Folkeuniversitet - indtil videre i Herning, men fremover i Aarhus, når hun om ikke så længe flytter tilbage til den by, hvor hun føler sig hjemme. Her kommer hun tættere på sine børn og sommerhuset på Djursland.

- Vi siger tak for mange års solidt arbejde, hvor Annette har sat sit præg på kolleger, elever og skolen. Vi ønsker hende et langt og godt otium og håber, at hun kommer til seniorkaffe en gang imellem, sagde rektor Tonny Hansen i en afskedstale.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Mest læste

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce