Annonce
Fodbold

Guld og sølv til Ringkøbing IF ved jyske mesterskaber i indefodbold for U15 drenge

Her ses hele flokken af U15 drenge . Navne med * er de spillere, der vandt guld. På billedet ses fra venstre træner Danni "Buller" Kristensen, David Dideriksen, Niklas Højer*, Lucas Fromberg Nielsen, Lasse Mølkjær*, Frederik Friche, Rune Kromann, Simon Kristensen*, Frederik Nielsen*, Mathias Frich*, William Bro Sand*, Mohammad Alrefai, Sebastian Skovhuus, Jeppe Pinvig, Jakob Bruun Nielsen* og holdleder Jon Kromann (bagerst). Privatfoto
Ringkøbing IF har en meget stærk årgang i U15 drenge. Så stærk at klubben tog både guld og sølv ved de jyske mesterskaber indendørs.

Ringkøbing: Man må sige, at Ringkøbing IF var totalt dominerende, da der i weekenden blev spillet om det jyske mesterskab i indendørs fodbold i U15-drenge. For det var nemlig RIF 1, der efter en spændende finale mod holdkammeraterne fra RIF 2 endte med at få guldmedaljer og pokal med hjem. Det var i øvrigt tredje år i træk, RIF 1 vandt det jyske mesterskab.

RIF 2 indledte weekenden bedst ved at vinde den første kamp over de senere mestre fra RIF 1.

RIF 2 fortsatte storspillet, og på nær en enkelt uafgjort kamp vandt de alle deres øvrige kampe inden den afgørende finalekamp.

RIF 1 fik sig spillet ind i turneringen efter det første nederlag med en enkelt uafgjort og ellers sejre i resten af kampene inden finalen.

RIF 2 blev nummer et i grundspillet og mødte i semifinalen Hornslet, som de vandt 8-4 over.

RIF 1 blev nummer to i grundspillet og mødte i semifinalen Nørager, som de vandt 7-2 over.

I finalen stod så de to RIF-hold over for hinanden. Det var tydeligt at se, at begge hold kender hinanden rigtig godt. Det blev en tæt kamp, og da tiden løb, ud stod der 2-2. Kampen fortsatte så, indtil først scorede mål. Det blev RIF 1, som fik sat den afgørende scoring ind efter en tæt og spændende finale i et stævne, hvor begge hold fik i løbet af turneringen mange rosende ord fra de øvrige holds trænere.

Annonce
Her ses RIF 1 med pokal og medaljer. Bagest fra venstre er det William Bro Sand, Jakob Bruun Nielsen, Lasse Mølkjær, Frederik Nielsen og træner Danni "Buller" Kristensen. Forrest er det fra venstre Mathias Frich, Simon Kristensen og Niklas Højer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce