x
Annonce
Hvide Sande

Gudstjeneste får besøg af 100 gospelsangere

Der er udsigt til god stemning i Helligåndskirken søndag eftermiddag, når Hvide Sande Gospelfestival bliver rundet af med en gudstjeneneste. Pressefoto
Hvide Sande Gospelfestival rundes søndag eftermiddag af med gudstjeneste i Helligåndskirken.

Hvide Sande: Der venter givetvis publikum en stor oplevelse, når Hvide Sande Gospelfestival rundes af søndag eftermiddag. Det sker i Helligåndskirken, hvor flere end 100 gospelsangere fylder rummet med sang og musik.

Sognepræst Daniel Kristiansen vil forestå gudstjenesten, og det store kor bliver ledet af Claes Wegener, der gennem de seneste 10 år har stået for indøvningen på Hvide Sande Gospelfestival.

Årets solist på den traditionsrige festival er Sabine Mathew.

Der er gratis adgang til gospelgudstjenesten, og som en ekstra bonus inviterer menighedsrådet på kaffe og kage, når gudstjenesten er slut.

I år er det 10 år siden, at en lille gruppe personer tog initiativ til at holde festivalen i Hvide Sande, og den store opbakning glæder én af initiativtagerne, Jens Nicolai Vejlgaard:

- Vi er stolte over, at det igen i år er lykkedes at få en festival på benene.

De flere end 100 deltagere blev fredag aften budt velkommen til Hvide Sande, hvor der altså venter en stor finale søndag eftermiddag i Helligåndskirken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce