Annonce
Videbæk

Grovvare-forretning i Fjelstervang skifter navn fra Danish Agro til Vestjyllands Andel

Direktør Steen Bitsch, Vestjyllands Andel, forventer, at de fire nye afdelinger vil øge mængden af modtagede afgrøder. Pressefoto VA.
Grovvareforretningen udvider den 1. juli antallet af afdelinger fra 22 til 26; håbet er, at med nye afdelinger i Fjelstervang, Gesten, Brande og Bedsted i Thy kan VA tiltrække en endnu større mængde afgrøder og på den måde styrke kerneforretningen.
Annonce

Fjelstervang: Vestjyllands Andel slår den 1. juli dørene op til fire nye afdelinger på én gang, heriblandt en afdeling i Fjelstervang; afdelingen her har hidtil tilhørt Danish Agro.

Dermed øges antallet af afdelinger fra 22 til 26. De fire nye afdelinger, der ud over Fjelstervang ligger i Gesten, Brande og Bedsted i Thy, skal være med til at styrke VA's kerneforretning og synligheden og positionen i de forskellige områder, fastslår direktør Steen Bitsch.

- Fælles for de fire afdelinger er et stærkt lokalt engagement fra områdets landmænd og beboere. Det er et godt udgangspunkt for at skabe en levende afdeling med høj aktivitet. Vi håber derfor på fortsat stor opbakning i de forskellige områder, siger Steen Bitsch.

Jeppe Tokkesdal, der leder VA's planteafdeling, ser frem til at kunne servicere kunderne på de nye, lokale afdelinger.


Fælles for de fire afdelinger er et stærkt lokalt engagement fra områdets landmænd og beboere. Det er et godt udgangspunkt for at skabe en levende afdeling med høj aktivitet. Vi håber derfor på fortsat stor opbakning i de forskellige områder

Steen Bitsch, direktør Vestjyllands Andel


- Vi håber, at landbruget i lokalområderne vil bakke op om vores tilstedeværelse og benytte sig af faciliteterne til kornmodtagelse, løbende afhentning af planteværn, gødning og lignende, siger han.

Annonce

Købt af Danish Agro

Overtagelsen af afdelingen i Fjelstervang og de tre øvrige afdelinger hænger sammen med VA's salg tidligere på året af virksomhedens aktiepost i grovvareselskabet Hedegaard.

Hedegaard har siden 2015 været ejet af VA og Danish Agro, men VA valgte at sælge sin femtedel af aktierne til Danish Agro for at kunne koncentrere sig om kerneaktiviteterne. De fire afdelinger, hvoraf to har været drevet af Hedegaard og to af Danish Agro, overgik i forbindelse med handlen til VA.

Med de nye afdelinger håber VA netop på at kunne tiltrække en endnu større mængde afgrøder og dermed styrke kerneforretningen, understreger Steen Bitsch.

Han tilføjer, at Fjelstervang-afdelingen som udgangspunkt fortsætter som hidtil. Hvad de andre afdelinger angår, er der forskellige planer om at udbygge eller styrke dem.

På bundlinjen står, at VA regner med allerede i den kommende høstperiode at kunne modtage endnu større mængder af afgrøder end tidligere år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Tre narkobilister snuppet

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Erhverv For abonnenter

Fra DTU og hjem til Vestjylland for at lede industriel revolution: 37-årig i spidsen for nyt laboratorium

Annonce