Annonce
Ringkøbing

Green forlænger samarbejde med RIF

Green Arena vil bære Per Greens navn også de næste fem år. Foto Henrik Olesen.

Sponsorat. Per Green støtter Ringkøbing Idræts Forening også de næste fem år.

Per Green vil også i fremtiden være en af Ringkøbing Idræts Forenings storsponsorer. Det mangeårige samarbejde mellem Green Ejendomme og RIF er netop blevet forlænget i fem år.

Annonce

Den forhenværende aftale ville udløbe i 2016, men med den nye aftale har de to parter kontrakt på hinanden seks år frem.

Sports- og eventchef for Ringkøbing Fodbold, Lars Bræmer, er glad for, at aftalen nu er forlænget.

»Green Ejendomme har været med os de sidste mange år, og for mange fans er Green Arena blevet indbegrebet af Ringkøbing IF. Derfor er vi også ekstremt tilfredse med, at denne aftale er blevet forlænget,« siger han.

For Lars Bræmer er det vigtigt at fastholde samarbejdet med gamle sponsorer.

»Vi vil jo gerne holde fast i de sponsorer, der har været med os fra starten af, og vi synes, at både Green Ejendomme og vi har fået det optimale ud af aftalen, og at vi sammen kan fortsætte med at sætte Ringkøbing endnu mere på landkortet,« siger Lars Bræmer.

Glad for samarbejdet

Per Green har været glad for samarbejdet med Ringkøbing Idræts Forening, og derfor har det været naturligt at forlænge sponsoratet fem år mere.

»Jeg vil gerne støtte op om de lokale, frivillige initiativer, der tages for at promovere områdets fritidsliv,« siger Per Green.

Hvad sponsoratet betyder i kroner og ører, er ikke oplyst, men det er med til at lægge en betydningsfuld økonomisk bund under RIF.

Per Green indrømmer, at det ikke er så tit, han er ude at se klubben spille på den bane, der bærer navnet »Green Arena«.

»Vi har en søn, der går utroligt meget op i ridning, og som lige er blevet udtaget bruttolandsholdet, så vi er tit af sted med ham i weekenderne; man er jo nødt til at vælge,« siger Per Green.

RIF har dog altid betydet meget for ham, og derfor følger han godt med i, hvordan den lokale klub klarer sig i 2. division, selv om han altså sjældent står og hepper ved sidelinjen.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

KA er en del af den danske model

Læserbrev: Det siges tit, at angreb er det bedste forsvar. Det er tydeligt, at næstformand Palle Bisgaard fra 3F følger den taktik i Lauge Bonde-sagen, hvor 3F har tvunget en virksomhed, der i mange år har haft en anerkendt overenskomst, til at tegne overenskomst. Selv om virksomhedens medarbejdere og ledelse er rasende over 3Fs tvang, tromler fagforbundet bare videre i sin magtarrogance. I stedet for at reflektere over 3Fs rolle i sagen bruger Palle Bisgaard spaltepladsen på at beskylde Arbejdsgiverforeningen KA for alverdens ting, og jeg vil gerne afmontere et par af hans myter. I KA er vi tilhængere af den danske model. Vi er selv en del af den danske model, fordi vi aftaler løn- og arbejdsvilkår gennem en landsdækkende overenskomst, der dækker bredt branchemæssigt. Overenskomst er kernen i den danske model, og vores har samme vægt som andre overenskomster. Arbejdsretten har for længst anerkendt vores overenskomst og understreget, at den har et niveau og indeholder alt, hvad der er sædvanligt for kollektive overenskomster på det danske arbejdsmarked. Vi mener – modsat 3F – at både lønmodtagere og arbejdsgivere skal have frihed til at vælge, hvilke fag- og arbejdsgiverforeninger, de ønsker at være medlem af. Vi ser konkurrencen og mangfoldigheden på arbejdsmarkedet som en klar fordel for begge parter. Den tvang, som 3F benytter, hører ikke hjemme i et moderne samfund som det danske. 3F har travlt med at tage patent på den danske model. Det holder ikke, når man husker, hvordan Østre Landsret allerede i 1984 fastslog, at KA opererer inden for den danske model. Det var dengang, at Arbejdsministeriet med socialdemokraten Svend Auken som minister i begyndelsen af 1980erne havde nægtet at godkende KAs ferieoverenskomst med den begrundelse, at KA ikke var en rigtig arbejdsgiverforening og vores overenskomst ikke var en rigtig overenskomst. Østre Landsret nåede frem til den modsatte konklusion: KA er en del af den danske model. Hvis den danske model skal overleve på sigt, er det nødvendigt at give plads til andre spillere og nye løsninger. Den danske model overlever ikke, hvis den udelukkende skal hvile på Fagbevægelsens Hovedorganisation, der mister medlemmer i stort tal og dermed taber legitimitet. Hvis modellen skal have et folkeligt mandat, nytter det ikke at pege fingre af de hundredtusindvis af danskere, der gerne vil modellen, men som ønsker at gøre tingene på en anden måde og derfor vælger alternative arbejdsmarkedsorganisationer.

Ringkøbing For abonnenter

Gnistens pædagoger er ildglødende rasende på Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce