Annonce
Ringkøbing

Green forlænger samarbejde med RIF

Green Arena vil bære Per Greens navn også de næste fem år. Foto Henrik Olesen.

Sponsorat. Per Green støtter Ringkøbing Idræts Forening også de næste fem år.

Annonce

Per Green vil også i fremtiden være en af Ringkøbing Idræts Forenings storsponsorer. Det mangeårige samarbejde mellem Green Ejendomme og RIF er netop blevet forlænget i fem år.

Den forhenværende aftale ville udløbe i 2016, men med den nye aftale har de to parter kontrakt på hinanden seks år frem.

Sports- og eventchef for Ringkøbing Fodbold, Lars Bræmer, er glad for, at aftalen nu er forlænget.

»Green Ejendomme har været med os de sidste mange år, og for mange fans er Green Arena blevet indbegrebet af Ringkøbing IF. Derfor er vi også ekstremt tilfredse med, at denne aftale er blevet forlænget,« siger han.

For Lars Bræmer er det vigtigt at fastholde samarbejdet med gamle sponsorer.

»Vi vil jo gerne holde fast i de sponsorer, der har været med os fra starten af, og vi synes, at både Green Ejendomme og vi har fået det optimale ud af aftalen, og at vi sammen kan fortsætte med at sætte Ringkøbing endnu mere på landkortet,« siger Lars Bræmer.

Annonce

Glad for samarbejdet

Per Green har været glad for samarbejdet med Ringkøbing Idræts Forening, og derfor har det været naturligt at forlænge sponsoratet fem år mere.

»Jeg vil gerne støtte op om de lokale, frivillige initiativer, der tages for at promovere områdets fritidsliv,« siger Per Green.

Hvad sponsoratet betyder i kroner og ører, er ikke oplyst, men det er med til at lægge en betydningsfuld økonomisk bund under RIF.

Per Green indrømmer, at det ikke er så tit, han er ude at se klubben spille på den bane, der bærer navnet »Green Arena«.

»Vi har en søn, der går utroligt meget op i ridning, og som lige er blevet udtaget bruttolandsholdet, så vi er tit af sted med ham i weekenderne; man er jo nødt til at vælge,« siger Per Green.

RIF har dog altid betydet meget for ham, og derfor følger han godt med i, hvordan den lokale klub klarer sig i 2. division, selv om han altså sjældent står og hepper ved sidelinjen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce