Annonce
Ringkøbing-Skjern

Gratis inspiration: Sådan skaber du salg i disse corona-tider

Gaderne er tomme i disse dage. Foto: Søren Palmelund
Tilmelding sker på mail, og der er plads til 80 deltagere.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Ringkøbing-Fjord Handelsråd er klar med et gratis webinar til kommunens detailbutikker mandag 23. marts 2020 kl. 11.

Casper Edens fra RetailVækst vil fortælle, hvordan man kan omstille sin butik til at skabe salg gennem digitale medier i disse Corona-tider, hvor butikker og gågader er næsten mennesketomme.

Helt konkret får butikkerne en række værktøjer til, hvordan de sociale medier kan bruges til at holde kontakten til kunderne, servicere dem samt fortsat sælge nogle af butikkens varer. Casper Edens viser endvidere konkrete eksempler på, hvor og hvordan det er lykkes.

- Mange danskere - og dermed butikkernes kunder - har rigtig god tid lige nu. De bruger mere tid på de sociale medier end normalt. Det kan vi bruge konstruktivt, siger Lise Mejlhede Kjeldbjerg direktør for Ringkøbing-Fjord Handelsråd i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Både for at styrke salget, som butikkerne har mere brug for end nogensinde før, men også for at holde kontakten og dialogen med kunderne. Alle vil jo gerne have en hilsen, se de nye forårsvarer eller måske lære personalet i butikken lidt mere at hende.

Man tilmelder sig ved at sende en mail til mmk@ucrs.dk. Der er plads til 80 deltagere, og som nævnt er det gratis og henvender sig til alle butikker og virksomheder i kommunen, der gerne vil have input til, hvordan man kan bruge de sociale medier til at skabe salg.

Kan man ikke på mandag kl. 11 kan man stadig tilmelde sig og få eftersendt videoen.

Annonce

En del af et større projekt

Kurset er et led i projekt ”Uddannelse på Gadeplan og i Cyperspace”, som præsenterer en række forskellige kurser og informationsmøder frem til sommer.

- Som så meget andet har vi været nødt til at omstille os. Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at samle folk til et fysisk kursus, så nu prøver vi digitalt. Er det en succes kommer vi gerne med flere digitale tilbud i den kommende tid, lyder det fra Lise Mejlhede Kjeldbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce