Annonce
Ringkøbing

Gratis adgang til Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

Klaus Handsome og Gadens Løse Fugle giver koncert i Ringkøbing. Arkivfoto: Simon Staun

Ringkøbing: Legenden og trubaduren Klaus Handsome har sammen med fire af medlemmerne fra Saybia dannet et nyt orkester. De kalder sig Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle.

Torsdag 21. november kl. 19.30 spiller orkestret på Generator, hvor man er så glad for mødet med Klaus Handsome, at man giver gratis adgang for alle under 25 år.

Bandet er et nyt dansksproget foretagende, og parterne mødte hinanden første gang i 2016, da Klaus Handsome supportede for Saybia.

I 2017 inviterede Saybiadrengene Handsome i deres studie for at indspille én af hans sange med henblik på en singleudgivelse. Med udgangspunkt i Handsomes medbragte sange tog den ene indspilning hurtigt den anden, og snart taltes der ikke længere om at indspille en single sammen men et helt album.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugles første udgivelse udkom 26. april i år. Genren ligger i pop/rock/folk-universet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce