Hvide Sande

Grandfætters holder koncert i fiskauktionshaller - det må godt lugte lidt af fisk

Grandfætters spiller koncert i fiskeaukionshallen i Hvide Sande søndag 31. marts. Det må godt lugte lidt af fisk, mener bandmedlemmerne. PR-foto
Bandet har sørget for, at publikum kan holde sig varme - i døren vil der være udlån af kedeldragter af modellen "Thyborønhabit".

Hvide Sande: Bandet The Grandfætters indtager danske fiskeauktionshaller på relaseturné og spiller koncert i Hvide Sande søndag 31. marts kl. 13, lyder det i en pressemeddelelse.

De fire unge folk-pop vestjyder, Allan, Christian, Christian og Anders udgør tilsammen bandet The Grandfætters.

29. marts udgiver de deres selvbetitlede andet album, som indeholder 12 dugfriske numre. Samme dag tager bandet også hul på en releaseturné, der er noget ud over det sædvanlige.

For en stund hiver de nemlig musikken ud af de traditionelle og velkendte spillestedsrammer og ind i en række danske fiskeauktionshaller, herunder den i Hvide Sande.

- Det er lidt hjemligt for os, hvis det kan lugte lidt af fisk, griner bassist Allan Josephsen, der sammen med sine bandkammerater, som på kryds og tværs også er grandfætre af kød og blod, er opvokset i Thyborøn.

Byen hvor det blæser, selv når det er vindstille. Byen hvor lugten af fisk er central.

Anders’ farmor er søster til Allans morfar, der er bror til Christians farmor, der er søster til den anden Christians morfars kone. Sådan er historien.

Den korte: Drengene har samme oldeforældre. Og derfor hedder de The Grandfætters.

At være inde i en fiskeauktionshal svarer omtrent til at være inde i et køleskab. Derfor har drengene også sørget for, at publikum kan holde sig varme i løbet af de 40 minutter, hver enkelt koncert varer.

I døren vil der nemlig være udlån af kedeldragter, Thyborønhabitter som de kalder dem. Ved alle koncerter er der fri entré.

0/0
Hvide Sande

Skibsværft bygger ny hal til større fartøjer: Ansatte slipper for kulde og regn

Hvide Sande

En sørgelig og fantastisk verden udstilles i kunstnerboligen

112

Mobiltelefon stjålet fra bord

Hvide Sande

Dragefestival med drager fra Kina

Erhverv

Borgmesteren: Vi er helt bevidste om de trafikale udfordringer - og vi gør noget ved dem!

Hvide Sande

Opråb til politikerne: Fik nej til soppebassin på stranden - så kom de kystnære møller

112

Ejendom i Søndervig ramt af hærværk

Hvide Sande

Museum ramt: Tyveknægte løb med 30 kilo dabs