Annonce
Erhverv

Grønt lys til at udvide med 3000 kvadratmeter : Mikkelsens Maskinstation får ja af kommunen

Det er her lidt syd for Hover på Vastrupvej, Mikkelsens Maskinstation ligger. Google Kort.
Teknik- og miljøudvalget giver grønt lys for opførelse af nye haller på Vastrupvej 4.

HOVER: Mikkelsens Maskinstation på Vastrupvej 4 før lov til at udvide med en ny klargøringshal på 556 kvadratmeter og en maskinhal på 2113 kvadratmeter - en udvidelse på i alt 2669 kvadratmeter.

Arealet, hvorpå bygningernes ønskes placeret, er i dag dyrket markareal, og der skal gives landzonetilladelse.

Set med kommunens øjne er der dog ikke problemer forbundet med udvidelsen. Bygningerne placeres med en afstand til et eksisterende maskinhus på 30 meter, og er op til otte meter højt. Placeringen af bygningerne og deres udformning gør, at kommunen vurderer, at de tilpasses eksisterende byggeri, og at nye og gamle bygninger derfor vil fremstå som en samlet ensartet bygningsmasse i landskabet.

Ejendommen ligger i det åbne land i det, der i kommunens nye landskabskarakteranalyse ligger inden for "Skovbjerg Bakkeø Landbrugslandskab"; et stort landbrugsbyggeri er en væsentlig del af bebyggelsesstrukturen i området, og skal tilpasses eksisterende byggeri, så den samlede bygningsmasse fremstår ensartet og harmonisk i landskabet.

Kommunen vurderer, at maskinstationer på grund af deres funktion hører til ude på landet, og at ønsket om en udvidelse af maskinstationen er i overensstemmelse med landskabskarakteranalysen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce