Annonce
Tarm

Grønt lys for feriecenter på landet ved Hoven: Nu skal Lene og Søren til at have regnet på prisen

Lene Bjerre og Søren Gylling Jensen ønsker at indrette et feriecenter på deres ejendom lidt uden for Hoven. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, maj 2017.
Vi håber at kunne komme i gang i løbet af det næste års tid, siger indehaveren af bygningen.
Annonce

HOVEN: Planerne om et feriecenter på landet ved Hoven er nu tæt på at få grønt lys; teknik- og miljøudvalget har nemlig godkendt det nødvendige plangrundlag, og når det er vedtaget i byrådet, kan ægteparret Lene Bjerre og Søren Gylling Jensen gå i gang med at føre deres drøm om et feriested ved Ørbæk ud i livet.

Hvor hurtigt det sker, kan Søren Gylling Jensen dog ikke sige.

- Vi håber at kunne komme i gang i løbet af det næste års tid. Men først skal vi nøje have undersøgt, hvad tingene vil koste; der ligger en del arbejde forude, fastslår han.

Planen går ud på at bygge feriehytter ved parrets nedlagte landbrug. Til ejendommen på Ørbækvej hører godt fire hektar jord, hvoraf halvdelen er dækket af poppeltræer.

Her blandt træerne ønsker de at bygge mellem 10 og 15 feriehytter, der skal have plads til mellem fire og seks personer.


Vi håber at kunne komme i gang i løbet af det næste års tid.

Søren Gylling Jensen


Målgruppen er først og fremmest børnefamilier og mennesker, der gerne vil finde ro.

- Vi synes, vi bor et dejligt sted, og det vil vi gerne dele med andre, siger Søren Gylling Jensen.

Kommunen ser også positivt på planerne. Projektet bidrager til etablering af overnatningsfaciliteter til helårsturisme i en del af kommunen, som ligger uden for kystnærhedszonen, hedder det således i en vurdering fra den kommunale administration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Paludan køber konkursramt friskole: Lokale bød forgæves på tvangsauktion

Annonce