Annonce
Videbæk

Grønbjerghjemmet får nyt aktivitetslokale

Grønbjerghjemmet får nu et nyt aktivetslokale. Fotoet er fra sansefestivalen for to år siden for beboere og venner af huset. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Grønbjerg: Beboere og medarbejdere kan se frem til bedre forhold på Grønbjerghjemmet.

Socialudvalget indstiller, at der skal bevilges 671.000 kroner til at opføre et nyt aktivitetslokale, der både kan bruges af beboerne til fællesarrangementer og af medarbejderne til møde- og undervisningslokaler.

Det nye aktivitetslokale skal erstatte en gammel havestue, hvis træværk er angrebet af råd, og vinduer ikke kan åbnes.

Da havestuen ikke er isoleret, er der om vinteren koldt og fugtigt, og om sommeren bliver der let op til 30-40 graders varme.

Derfor benyttes havestuen på det nærmeste ikke, bortset som opbevaringsplads. Ved at rive havestuen ned og opføre et isoleret aktivitetslokale vil der ske et ”kæmpe løft i forhold til beboeraktiviteter med mulighed for skærmning af visse brugere samt mulighed for væsentlig forbedring af mødeforhold for ansatte”, som forvaltningen forklarer.

Beslutningen om at give 671.000 kroner til byggeriet skal konfirmeres af økonomiudvalget og af byrådet.

Grønbjerghjemmet, der råder over 16 lejligheder og én aflastningsbolig, er et varigt botilbud for voksne borgere med komplekse problematikker, som udviklingshandicap, psykiatriske lidelser, demens samt for borgere med senhjerneskader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce