Sport

Grønbjerg-talent på kontrakt i FCM

Nikolaj Kirk præsenterer her stolt FCMs klubtrøje. Nu vil midtbanespilleren arbejde på en dag at få debut for klubben på MCH Arena. Pressefoto

Hårdt arbejde betaler sig. Det har Nikolaj Kirk fra Grønbjerg bevist, for han har kæmpet sig til en fem-årig fuldtidskontrakt med FC Midtjylland.

U19-spilleren Nikolaj Kirk Fra Grønbjerg har sat sin signatur på fem-årig fuldtidskontrakt i FC Midtjylland
Nikolaj Kirk har været i klubben, siden han var 15 år. Og hele tiden med én drøm i hovedet. I dag blev den en realitet, da Nikolaj Kirk forlængede sin kontrakt med ulvene. Dermed fortsætter det parløb, som begyndte tilbage i 2013, hvor Nikolaj Kirk tjekkede ind på akademiet i Ikast.
»Jeg er utrolig glad og stolt over at blive i klubben. Det er en drøm, der går i opfyldelse efter mange års arbejde. FC Midtjylland er en klub, som giver unge spillere en chance, og træningen og setuppet er utroligt professionelt, så det er et perfekt match for mig,« siger Nikolaj Kirk i en pressemeddelelse og fortsætter:
»Mit mål er i første omgang at spille mig tættere på førsteholdet og en dag få debut i ulvetrøjen på MCH Arena,« siger Nikolaj Kirk, der er en lokalspiller med rødder i samarbejdsklubberne GAFFA, Spjald IF og Vildbjerg SF.
18-årige Nikolaj Kirk er den første ud af en spændende årgang 98, der har spillet sig til en langtidskontrakt i FC Midtjylland, og akademichef Flemming Broe glæder sig over forlængelsen med det unge talent.
»Nikolaj har været igennem hele talentsystemet, så det er en stor dag at lande sådan en aftale. Han er en talentfuld spiller med gode kvaliteter i sit assistsspil, hvor han ofte leverer gode offensive aktioner,« siger Flemming Broe.
En af han store kvaliteter er hans dedikation til spillet. Nikolaj Kirk har kæmpet hårdt for at nå hertil. Han dækker en position centralt i banen, hvor der er kamp om pladserne, så FCM glæder sig til at se, hvilken udvikling, han går igennem.
På trænerkontoret er der også glæde over forlængelsen med Nikolaj Kirk. A+ træner Rene S. Andersen ser spændende kvaliteter i det unge talent.
»Nikolaj er en teknisk dygtig spiller, som er god til at finde rum offensivt. Han arbejder målrettet og besidder en stor grad af selvrefleksion. Han skal fortsætte den udvikling, som han har været igennem det sidste års tid, hvor han både har oplevet medgang og modgang, hvilket har modnet ham meget. Nikolaj er en spiller med kæmpe udviklingsmuligheder,« siger Rene S. Andersen.
Nikolaj Kirk har repræsenteret samtlige danske ungdomslandshold til med og U18, og det har givet i alt 18 kampe i den rød-hvide trøje.
0/0
Sport For abonnenter

”Muggi” og ”Peppe” har trænet de samme fodbolddrenge i 10 år: Nu skal holdet på deres livs tur

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Tophistorier

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen