Annonce
Ringkøbing

Gråt guld søges: Naturkraft mangler frivillige til at plante træer

Frivillige skal i gang med at plante træer i det 45 hektar store areal uden om Naturkraftparken. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ringkøbing: Er du over 60 år, har grønne fingre og kan lide at være sammen med andre mennesker, så har Naturkraft et godt tilbud.

Den kommende turistattraktions frivilliggruppe knopskyder med Naturkraft-rødder, der er ny gruppe af frivillige, som skal stå for plantning af træer på det 45 hektar store område udenfor selve Naturkraftparken. Planen er også at gruppen skal hjælpe med at vedligeholde området og være med til formidlingsopgaver overfor børn og unge.

Når Naturkraft især har brug for folk, som har rundet 60 år, handler det om, at det er muligt at søge fondsmidler til træplantning, når frivillige over 60 år deltager i arbejdet.

Udover fornøjelsen over at være en del af et stort projekt får de frivillige en T-shirt eller en jakke med logo, en årlig frivilligfest og et årskort til Naturkraft, når attraktionen står dørene op til juni næste år.

Det plejer ikke at være vanskeligt at skaffe frivillige kræfter til projektet. Tovholder for den frivillige indsats Inger Marie Vestergaard oplyser, at der er venteliste til at blive en af de frivillige rundvisere. De har nu tilsammen vist over 1000 mennesker rundt i byggeprojektet.

Er man interesseret kan Inger Marie Vestergaard kontaktes på imv@naturkraft.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce