Annonce
Tarm

GPV kommer ud af 2020 med rekordresultat: Corona gav en af de største ordrer nogensinde

GPV-direktør Bo Lybæk har afleveret et godt årsregnskab. Virksomheden fik en af sine største ordrer nogensinde på dele til respiratorer. Foto: GPV
Akut mangel på respiratorer gav en af de største ordrer nogensinde til GPV. Virksomheden fortsætter sine investeringer i 2021.

TARM: Elektronikproducenten GPV, der har fabrik i Tarm, er kommet særdeles godt ud af 2020. Faktisk har GPV haft rekordhøj omsætning på 2,89 milliarder kroner mod 2,86 milliarder kroner året før svarende til en stigning på én procent. Indtjeningen steg til rekordniveauet 270 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 38 procent.

2020 blev året, hvor GPV modtog en af sine hidtil største ordrer. En af verdens største respiratorproducenter lagde en ordre hos GPV på et trecifret millionbeløb, der skulle produceres og leveres på kun ganske få måneder i 2020.

- Den akutte mangel på respiratorer resulterede i en meget stor ordre, der skulle leveres på rekordtid. Det var en forretningskritisk ordre for kunden, og alt blev leveret til aftalt tid og budget af vores kolleger på elektronikfabrikken i Schweiz, fortæller administrerende direktør Bo Lybæk i en pressemeddelelse.

Annonce

Fortsætter investeringer

GPV vurderer, at det globale marked i 1. halvår 2021 fortsat vil være negativt påvirket af coronapandemien.

GPV fortsætter dog ufortrødent sine investeringsprogrammer og udvikling af organisationen. Her vil blandt andet udbygningen af fabrikkerne i både Thailand og Sri Lanka blive genstartet i 2021, da der er stigende efterspørgsel på produktionen, og udover kundetilgang er der også mersalg hos eksisterende kunder.

For 2021 forventer GPV at realisere en omsætning i størrelsesordenen 2,7 milliarder kroner og indtjening inden for intervallet 220-250 millioner kroner.


Den akutte mangel på respiratorer resulterede i en meget stor ordre, der skulle leveres på rekordtid. Det var en forretningskritisk ordre for kunden, og alt blev leveret til aftalt tid og budget af vores kolleger på elektronikfabrikken i Schweiz.

Bo Lybæk, administrerende direktør GPV


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Østjysk virksomhed rykker til Vestjylland

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce