Hvide Sande

Golf-bestyrelsesformand: Banen er fredet i en årrække efter salg

Medlemmerne af Holmsland Klit Golf bliver ikke påvirket af et eventuelt salg af golfbanen i en årrække, fastslår bestyrelsesformand. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Medlemmerne af Holmsland Klit Golf står ikke til at miste flere af deres 27 huller lige med det samme, hvis Lalandia Søndervig køber banen som planlagt.

Søndervig: Selv om Lalandia Søndervig regner med at inddrage en del af Holmsland Klit Golf til feriepark og nedlægge adskillige af banens huller, så kommer golfspillerne ikke til at mangle plads de kommende år.

Det forsikrer bestyrelsesformand for Holmsland Klit Golf, Søren Thyge Sørensen.

- Banen er fredet i en given periode efter et eventuelt salg. Der er simpelthen lavet en aftale om, at en køber af banen skal respektere, at der i en årrække ikke må ændres på baneforholdene, siger han.

Bestyrelsesformanden ønsker ikke at oplyse, hvor længe banen vil være fredet. Det er en del af den optionsaftale, der er lavet mellem banestifter og ejer Jens Lind og feriepark-projektet.

Aftalen blev indgået i december 2016, og optionen løber frem til december i år. I projektudkastet fra Lalandia Søndervig, som politikerne netop har nikket ja til, indgår en større bid af golfbanen og vil ifølge kendere betyde en nedlæggelse af omkring halvdelen af golfbanens 27 huller.

Golfklubben, der lejer sig ind, er ikke blevet kontaktet om de mulige ændringer og forholder sig derfor foreløbigt afventende.

Søren Thyge Sørensen oplyser, at han ikke kender noget til Lalandia Søndervigs konkrete planer for golfbanen og understreger, at der ikke er indgået en endelig købsaftale.

0/0
Annonce
Samlerne For abonnenter

Cola-Kenneths afhængighed blev til en hobby: Samler på colaer, du aldrig har hørt om

Annonce
Annonce
Hvide Sande

Parken-rigmænd dukker op til pølser: Lalandia i Søndervig gør klar til rejsegilde

112

Skydeøvelse satte ild til 3000 kvadratmeter marehalm

Hvide Sande

Konfirmation i Helligåndskirken, Hvide Sande den 28 april klokken 10.00

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

Hvide Sande

Håber på bedre vejr: Blæst og sandstorm kan drille sildefestival

112

Færdselsuheld på klitvejen: 87-årig sigtet for vigepligtsforsømmelse

112

Hærværk i sommerhus: Store sten kastet gennem stråtag

112

Brandvæsenet måtte rykke ud: Grill-aske hældt ud i knastør natur