Hvide Sande

Godt tre måneder før: Søndervig Byfest melder alt udsolgt

Søndervig byfest var også godt besøgt i 2018. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Søndervig: De har prøvet det før, folkene bag Søndervig byfest. En udsolgt byfest er ikke noget nyt, men det er det at kunne melde om alt udsolgt allerede i slutningen af april - godt tre måneder før første strofe slås an 17. august på Badevej i Søndervig

- Vi er bare så glade og utroligt stolte over, at vi er nået hertil. Det er benhårdt salgsarbejde, der gør, at vi nu kan melde alt udsolgt. Det er fantastisk, siger en af arrangørerne af Søndervig byfest Nikolaj Gramstrup, der glæder sig over at have fundet en ejer til de 250 udbudte billetter.

I marts kunne han fortælle, at man som noget nyt begyndte billetsalget til byfesten flere måneder tidligere.

Den nye salgsstrategi har set dagens lys i kølvandet på de økonomiske problemer, som Rock i Ringkøbing løb ind i med svigtendende publikumsopbakning i 2018. Dertil har man forsøgt at få flere gæster fra virksomheder, kundeforeninger og andre sammenkomster ved at melde tidligere ud.

- Vi vil vise vores faste gæster, at vi gerne vil det her. Vi vil have musik og fest i Søndervig, og for at være sikker på, at der kommer nogle folk, har vi valgt at åbne op for billetterne allerede nu, sagde han 14. marts i år.

Udvidelse er måske på vej

Trods udsolgt har byfesten foregået flere år kørt med samme størrelse på P-pladsen på Badevej i Søndervig, men nu er der måske udsigt til en udvidelse, så flere kan være med.

- Det kunne man godt overveje. Det kommer lidt an på omstændighederne, og hvor meget plads vi har at gøre med. Vi er lidt begrænset af pladsen, der hvor vi holder byfesten nu. En udvidelse stiller nogle krav til toiletvogne og deslige. Men det ligger vi os i selen for at finde ud af, siger Nikolaj Gramstrup.

Han slår dog fast, at det ikke er at skabe en stor byfest. Tværtimod er nærværet ved en mindre byfest det, der vejer tungest.

- Det vigtigste for os er stadig at have en tilbagevendende begivenhed i Søndervig, som binder byen sammen og viser, at ferielandet kan holde en lokal byfest for både lokale og sommerhusejere i området, siger Nikolaj Gramstrup.

Selvom man måske ikke har fået billet til årets byfest, kan man sagtens møde op udenfor teltet og nyde musikken, forklarer han.

- Det er ikke en lukket fest, fordi der er udsolgt, siger han.

Men vil man hellere være med indenfor, hvor der både er vådt og tørt, så har Nikolaj en god nyhed:

- Vi kan allerede godt sige, at der kommer et arrangement til næste år. Det er vi 100 procent sikre på, siger han.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte