Annonce
Videbæk

Godt håndværk på TV 2: Maja og Anders er i front i nyt boligprogram

Maja og Anders Svanborg fra Troldhede har indtil videre klaret sig godt i TV 2's nye boligprogram, 'Sommerdrømme', der udspiller sig i Hvide Sande. Hovedpræmien er et fritidshus til en værdi af to millioner kroner. Foto: Jørn Deleuran / TV 2.
Anders og Maja Svanborg fra Troldhede har vundet to af de tre første konkurrencer i TV 2's nye boligprogram 'Sommerdrømme', hvor hovedpræmien er et sommerhus til en værdi af to millioner kroner.
Annonce

Troldhede/Hvide Sande: Maja og Anders Svanborg rykkede onsdag aften tættere på drømmen om at vinde et nybygget sommerhus i klitterne ved Hvide Sande.

Ægteparret fra Troldhede deltager i et nyt boligprogram på TV 2, 'Sommerdrømme,' hvor fire par kæmper om at forvandle et nøgent hus til en drøm af en fritidsbolig.

I afsnit tre i aftes gjaldt det om at fuldende badeværelset, hvor 30-årige Maja Svanborg - der er uddannet grafisk designer - i den grad demonstrerede, at hun også evner at sætte fliser op i en brusekabine.

Da 'Sommerdrømme' i sidste uge præsenterede andet afsnit for 464.000 seere, var det Anders Svanborg, der trak det tunge læs med at lægge terrasse, men i gårsdagens afsnit indtog han mest af alt rollen som ham, der skulle skaffe nipsgenstande til badeværelset.

Det fik en af dommerne, Camilla Kjems, til at konstatere, at der var 'smidt mange ting ind,' og hun fandt rummet lidt ukoordineret. Til gengæld uddelte den anden dommer, Jacob Carlsson, masser af ros for det fine flisearbejde.

Annonce

En tur ud i skuret

Da rundens vinder skulle kåres, lå Maja og Anders Svanborg angiveligt side om side med ægteparret Cassia og Charles fra Frederikshavn, men det blev altså de unge vestjyder, der hev sejren hjem - i øvrigt for anden uge i træk.

Det betyder, at parret fra Troldhede har lagt sig alene i front i 'Sommerdrømme,' der strækker sig over otte afsnit.

Med spurtsejren har Maja og Anders Svanborg atter sikret sig adgang til 'Skuret,' hvor de kan shoppe byggematerialer og nipsgenstande til en værdi af 10.000 kroner.

De fire par har hver især et budget på 310.000 kroner til at skabe en drøm af et sommerhus i Hvide Sande. Maja og Anders Svanborg brugte knap 39.000 kroner på badeværelset.

I næste uge gælder det stuen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Annonce