Annonce
Sport

Godkendt sæsonstart med ny bil: Magnus Madsen henter en tredjeplads i første løb

Magnus Madsen fik en tredjeplads i Legend Cup i sin nye bil. Arkivfoto: Henning Smed
Team MRacing var spændt på at se, hvordan deres nye Legend Car ville klare sig i sæsonens første løb. Den klarede sig fint, Magnus Madsen blev nummer tre.

Ring Djursland: Inden første afdeling om Legend Cup på Ring Djursland søndag var det store spørgsmål hos Team MRacing, om teamets nye Legend Car ville være konkurrencedygtig.

- Det må jeg sige, at den var. Vi fik at se, at bilen fungerer, som den skal, og at det er de rigtige ting, vi arbejder med, fortalte Magnus Madsen, der sad i bilen under tidtagning og de tre efterfølgende heat.

Ved den indledende tidskørsel imponerede Magnus Madsen med en andenplads.

Annonce

- Meget opløftende. Det betød, jeg skulle starte som nummer 19 i første heat. Men jeg dummede mig fælt. Jeg missede et kørermøde, og det betød, jeg blev rykket ned til start 23. I heatet var der en del trafik i starten, men det lykkedes mig at køre helt op på sjettepladsen, fortalte Magnus Madsen.


Så fik jeg problemer. Motoren blev varm, og det betød, jeg ikke kunne bremse ordentligt. Jeg skulle pumpe flere gange med bremsen for at få den til at tage fat.

Magnus Madsen, racerkører i Legend Cup


Andet heat gav en ok start. I tredje sving rykkede Magnus Madsen helt op på andenpladsen.

- Så fik jeg problemer. Motoren blev varm, og det betød, jeg ikke kunne bremse ordentligt. Jeg skulle pumpe flere gange med bremsen for at få den til at tage fat. Det kostede lidt, for jeg rykkede ned på fjerdepladsen, fortalte Magnus Madsen.

I finaleheatet skulle Magnus Madsen starte som treer. Han var i hård kamp om andenpladsen et par gange, men det blev til en tredjeplads.

- Alt i alt godkendt. Det giver lidt ro at se, at bilen er god nok til, vi kan være med helt fremme i feltet. Nu skal vi prøve at forbedre os til næste løb på Padborg Park om et par uger, sagde Magnus Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Vestjylland

Sygeplejersker strejker fra på lørdag: Her er de midtjyske afdelinger, der bliver ramt

Annonce