Annonce
Ringkøbing-Skjern

Gode oplevelser i pinsen: Museet er klar til at åbne syv besøgssteder

Lørdagens genåbning af en række besøgssteder under Ringkøbing-Skjern Museum omfatter blandt andet Provstgaards Jagthus vest for Skjern. Foto: Ringkøbing-Skjern Museum
På lørdag åbner Ringkøbing-Skjern Museum syv besøgssteder, og dermed bliver det atter muligt at se nærmere på attraktioner som Bork Vikingehavn og Kaj Munks Præstegård.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Direktøren for Ringkøbing-Skjern Museum, Mette Bjerrum Jensen, ser frem til pinselørdag. Det er dagen, hvor dørene atter kan åbnes på nogenlunde vid gab på en vifte af besøgssteder efter lang tids corona-nedlukning.

Lørdag 30. maj åbner Bork Vikingehavn, Lyngvig Fyr, Abelines Gaard, Provstgaards Jagthus, Bundsbæk Mølle, Ringkøbing Museum og Kaj Munks Præstegård.

I sidste weekend åbnede Ringkøbing-Skjern Museum med kort varsel op på Lyngvig Fyr efter en overraskende politisk beslutning om, at museerne måtte åbne straks. Der var taget højde for myndighedernes retningslinier, så alt var på plads for, at både gæster og personale kunne føle sig trygge. Det var en stor succes med mange glade gæster.

- Vi oplevede, at gæsterne med største selvfølgelighed efterlevede de nye retningslinier uden, at det på nogen måde gik ud over museumsoplevelsen. Jeg er meget fortrøstningsfuld over, at vores gæster virkelig har savnet os, og ikke har nogle betænkeligheder ved at besøge os, siger Mette Bjerrum Jensen.

Annonce

De nationale turister

Selv om, museumsdirektøren stadig håber på en snarlig åbning af grænsen mod Tyskland, så er det med stor glæde, at museet nu kan slå dørene op til ikke færre end syv besøgssteder til pinse.

Så der bliver masser af muligheder for lokale at lege turister i deres hjemegn og masser af oplevelser for alle dem, der bor i sommerhusene langs vestkysten.

Efter pinse vil besøgsstederne fortsat have åbent - dog med en reduceret åbningstid i juni måned indtil sommerferien i uge 27, hvor alle besøgsstederne vil have åbent som oprindelig planlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce