Annonce
Ringkøbing-Skjern

Gode corona-nyheder i Ringkøbing-Skjern: Ingen er testet positiv det seneste døgn

Man kan testes for coronavirus fire steder i Ringkøbing-Skjern Kommune - tre af stederne er uden tidsbestilling. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Endelig er der stilstand at spore i udviklingen af coronaudbruddet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Torsdag er der for anden dag i streg ikke konstateret nogen nye smittede med bopæl her i kommunen.

Det viser nye tal fra Statens Serum Institut.

Det betyder, at der stadig er 95 personer bosat i Ringkøbing-Skjern, der er blevet testet positiv for coronavirussen Covid-19, siden man begyndte at teste. De 95 positive tests er fundet blandt 10.047 testede personer. Det betyder, at knap hver femte borger i kommunen har fået foretaget en coronatest.

Turister, der testes positiv under et ophold i Ringkøbing-Skjern, fremgår ikke af kommunens coronatal, men derimod hos deres bopælskommune.

Her kan du testes

Personer uden symptomer kan testes på sundhedshuset i Ringkøbing og ved de gule testbiler.

Hos Sundhedshuset i Ringkøbing kan du testes fra klokken 9-11 tirsdag, torsdag og lørdag i lige uger og mandag, onsdag, fredag og søndag i ulige uger. Det kræver tidsbestilling, men man kan bestille tid til testen på www.coronaprover.dk.

De gule testbiler holder følgende steder, hvor man kan testes uden tidsbestilling:

Beach Bowl i Søndervig: Mandag og fredag 9-11
Fiskeriets Hus i Hvide Sande: Mandag og fredag 12-13.30
Havnekontoret i Bork Havn; Mandag og fredag 14.15-15.45

Vær dog opmærksom på, at fredag er sidste chance for at testes af testbilerne.

Har du symptomer, skal du henvises til test gennem din læge. Det er vigtigt, at du ikke møder op på et teststed uden aftale, hvis du er syg.

På coronaprover.dk kan du se, hvor man kan testes uden for kommunegrænsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce