Annonce
Ringkøbing IF

Gode ben på stadion sender 225.000 kroner i klubkassen

Både Sanne Steengaard, Finn Juhl (i midten) og Michael Nielsen trådte for fuld drøn i pedalerne til RIFs spinningevent på Green Arena. Foto: Jørgen Kirk
Tanteteam med Lissa Klausholt på cyklen og Ivan Hansen som manager hentede flest kroner til fodboldklubben med 81.500 kroner.

Ringkøbing: Alle sejl var sat til for at skabe den bedst mulige stemning i forbindelse med Ringkøbing Fodbolds sidste hjemmekamp i 2. division, og ud over tre vigtige point efter sejr på 2-1 i bundkampen mod FC Sydvest var klubbens sports- og eventschef Lars Bræmer aldeles godt tilfreds med dagens forløb.

På den økonomiske side glædede Lars Bræmer sig over, at klubbens første spinning-event resulterede i at sende 225.000 kroner i klubkassen. Der var seks spinning-teams i gang, og de gav den fuld gas på cyklerne. Holdene havde i øvrigt lidt alternative navne, og det var i Tanteteam, der med Lissa Klausholt på cyklen og Ivan Hansen som manager hentede det største pengebeløb til RIF - helt nøjagtig 81.500 kroner.

- Lisette Andersen, der er spinninginstruktør i ROFI, piskede rytterne, og så leverede Volf Duo musikken i teltet. Derudover var der ølsmagning, og vi havde fået et vildmarksbad stillet op, hvor fire friske piger sad og hyggede sig i det varme vand under hele kampen, fortæller Lars Bræmer, der synes, at det var en rigtig god måde at slutte sæsonen af på.

- Det gik over al forventning, og folk på stadion syntes, det var et fedt arrangement, og jeg håber da, at det her bliver en fast tradition, og samtidig håber jeg selvfølgelig, at der næste gang er flere spinninghold end de seks i år, lyder det optimistisk fra sponsor- og eventschefen, der heller ikke er i tvivl, når han skal beskrive arrangementet.

- Det er uden tvivl det bedste set-up, der findes i dansk fodbold, og derfor skal da også bygge videre på den her flotte debut, siger han.

Annonce

Det gik over al forventning, og folk på stadion syntes, det var et fedt arrangement, og jeg håber da, at det her bliver en fast tradition.

Lars Bræmer, sports- og eventschef i RIF.

De cyklede penge ind til RIF

Holdene til RIFs spinningevent bestod af følgende:

- Team Tanteteam: Manager: Ivan Hansen. Rytter: Lissa Klausholt

- Team Landbobanken: Manager: Klaus Gamst. Rytter: Klaus Gamst

- Team Bar Shooters: Manager: Valentin (Valle) Jensen. Rytter: Sanne Stengaard

- Team RIF Elitegruppe: Manager: Finn Juhl. Rytter: Finn Juhl

- Team Hee Entreprise: Manager: Michael Nielsen. Rytter: Michael Nielsen

- Team RIF Bestyrelse: Mangaer: Bestyrelsen. Rytter: Andreas Leidesdorff

Spinninginstruktør Lisette Andersen sikrede, at der ikke blev slappet af på spinningcyklerne. Foto: Jørgen Kirk
Der var god afsætning på de øl-smagsprøverne, der blev serveret efter RIFs hjemmesejr over FC Sydvest, og selvfølgelig skal en kamp med FC Sydvest ses med en gul sydvest på hovedet... Foto: Jørgen Kirk
Der var pænt fyldt op i det telt, der i dagens anledning var stillet op ved Green Arena, hvor der i forbindelse med efterårets sidste hjemmekamp blev budt på gratis øl, musik ved Volf Duo og spinningkonkurrence. Foto: Jørgen Kirk
De fire, der havde sagt ja til et ophold i det vildmarksbad, der var placeret i det ene hjørne af Green Arena, holdt godt ud, for de sad trofast i det godt 40 grader varme vand, indtil kampen blev fløjtet af. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce